• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pompe pentru biciclete

Pompa de bicicletă: indispensabilă pe drum și nu numai 

O pompă de bicicletă este o parte esențială a oricărui traseu mai lung. Oferta de biciclete a magazinului Sportano este o colecție largă de produse profesionale, printre care veți găsi o pompă perfectă pentru dumneavoastră. Dacă plecați într-o călătorie mai lungă, nu uitați să vizitați Sportano.ro pentru a vă echipa cu piesele și accesoriile potrivite pentru biciclete.   
Pompă de bicicletă cu nanometru, electrică sau manuală - le veți găsi pe fiecare dintre ele în oferta Sportano. O selecție largă garantează că funcționalitatea modelelor de pompe de cea mai înaltă calitate este adaptată nevoilor dumneavoastră. 

Ce pompă de bicicletă să alegeți?  

Dacă vă gândiți să cumpărați o pompă de bicicletă bună, nu uitați să profitați de oferta Sportano. Acesta include produse profesionale de la mărci recunoscute. Nu uitați că ciclismul se poate solda cu un eșec, așa că merită să aveți la dumneavoastră unelte specializate, ușor de utilizat și eficiente în exploatare.  
Atunci când alegeți cea mai bună opțiune, trebuie să luați în considerare mai multe lucruri. Parametrii, cum ar fi presiunea optimă din anvelopa de bicicletă recomandată de producătorul bicicletei, sunt cei mai importanți. De asemenea, trebuie să alegeți modelul potrivit pentru supapa respectivă.   

Pompă de bicicletă cu manometru 

Unul dintre modelele dorite de bicicliști este un umflator pentru biciclete cu manometru. Acest dispozitiv vă va permite să măsurați cu exactitate nivelul de presiune din anvelope și să umflați cu precizie bicicleta. Printre modelele oferite de Sportano veți găsi pompa de bicicletă Topeak cu manometru Mini Dual G.  

Pompă universală pentru biciclete  

Umflatorul universal pentru biciclete este un echipament perfect pentru persoanele care folosesc zilnic mai multe biciclete diferite. Este perfect pentru umflarea rapidă a fiecărei biciclete, deoarece are un cap universal, care se potrivește la fiecare tip de supapă. În oferta Sportano puteți găsi mai multe modele ale acestor unelte.   

Pompă electrică pentru biciclete 

Pompa electrică pentru biciclete este o soluție confortabilă și ușoară. Dispozitivul este automatizat și adaptat la nevoile celor mai exigenți cicliști. Vă ajută să obțineți o citire precisă a presiunii din anvelope, în plus, este la îndemână și vă permite să umflați rapid roata.   

Pompă de bicicletă de tip stand-in 

Majoritatea pompelor de pe stand sunt echipate cu un manometru pentru a vă ajuta să citiți presiunea din anvelope. Suportul special garantează stabilitate și o umflare precisă a mai multor tipuri de anvelope. Furtunul încorporat vă permite să folosiți o presiune mai mare, ceea ce face ca umflarea să fie mai rapidă. În oferta Sportano veți găsi astfel de modele precum Topeak Underfloor Bike Pump Joe Blow Max Hp.  

Cele mai bune pompe de bicicletă pe Sportano.ro

Pompele de bicicletă oferite de Sportano.pl sunt o gamă de dispozitive fabricate din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și utilizare pe termen lung. Lista extinsă de produse vă permite să alegeți parametrii potriviți pentru echipamentul dumneavoastră. În magazinul Sportano veți găsi multe mărci bine cunoscute, cum ar fi LEZYNE, Topeak sau Blackburn

Extindere descriere Restrângere descriere