• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Blackburn

Înființată în 1975, marca Blackburn este un producător de accesorii specializate pentru biciclete folosite de cicliștii de top din întreaga lume. Primul produs al mărcii a fost suportul pentru biciclete EX-1, care a cucerit rapid piața și a devenit sinonim cu durabilitatea și funcționalitatea.  

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească și să își extindă gama cu noi accesorii de ciclism. Principiile directoare ale Blackburn sunt de a crea produse fiabile și excelente pentru utilizarea în echipamentul de ciclism. 

În prezent, gama mărcii include, printre altele, pompe funcționale, oglinzi, manometre, genți de umăr, precum și kituri de reparații gata făcute, ideale în cazul unei defecțiuni bruște a echipamentului. Cu ajutorul unui singur producător, vă puteți aproviziona cu cele mai necesare componente de ciclism pentru un echipament de ciclism practic. 

Accesoriile marca Blackburn pot fi achiziționate atât de cicliștii începători, care abia își încep aventura cu acest sport și caută piese de calitate și durabile, cât și de cicliștii avansați, care au nevoie de fiabilitate și funcționalitate din partea echipamentului lor. 

Extindere descriere Restrângere descriere