• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sonerii

Clopote de bicicletă - alege modelul perfect în magazinul de sport Sportano 

Ciclismul este o formă excelentă de activitate pentru toată lumea, dar deținerea propriei monociclete este legată de necesitatea de a avea grijă de echipament. Datorită acestui fapt, vă va servi pentru multe sezoane, iar fiecare traseu va fi depășit în deplină siguranță și confort. De asemenea, merită să aveți grijă de echipamentele suplimentare care vă vor ușura deplasarea. În primul rând, este o idee bună să vă echipați cu un clopot de bicicletă adecvat, responsabil pentru informarea despre o bicicletă care vine din sens opus în diferite situații neprevăzute de pe șosea. În sortimentul magazinului Sportano.ro veți găsi clopote de bicicletă de înaltă calitate de la mărci dovedite, cum ar fi Basil, CatEye, Zefal, PUKY, Frugal, Kellys sau Knog.

Retro, electrice sau mini - tipuri de clopote de bicicletă 

Dacă vă întrebați ce model de clopot de bicicletă să alegeți pentru monociclul dumneavoastră, merită să vă uitați mai întâi la tipurile de produse. Există multe soluții disponibile pe piață, iar cel mai popular produs este soneria electrică pentru biciclete. Aceasta este o opțiune pentru oamenii moderni, care este alimentată de baterii. Prezintă numeroase variații de mărime și culoare, oferind în același timp un semnal sonor bun. Modelele mecanice tradiționale vor funcționa pentru orice tip de bicicletă și, de obicei, puteți găsi un clopot de bicicletă mini și un clopot de bicicletă mare. Produsele în versiune mini sunt sugestii pentru copiii care preferă modelele mai mici. Clopotele de bicicletă pentru copii, adică destinate celor mai mici, sunt disponibile în multe nuanțe și modele, iar modelul potrivit trebuie să se potrivească cu nevoile și gustul celui mic.

Un clopot de bicicletă retro este un produs clasic, caracterizat de un design simplu și culori discrete. Pe piață există și un clopot de gong, care este de dimensiuni reduse, permite o instalare ușoară și oferă un semnal sonor bun. Pe de altă parte, un clopot de corn este cunoscut ca un clopot cu trompetă, care scoate un sunet atunci când este apăsat.

Alegerea clopotului potrivit pentru adulți sau copii 

Un clopot de bicicletă este un dispozitiv de avertizare care îi avertizează pe ceilalți participanți la trafic că se apropie o bicicletă. Cel mai bine este montat pe ghidon, lăsând suficient spațiu pentru alte gadgeturi, cum ar fi o oglindă sau un contor de bicicletă. Cele mai multe clopote, atât pentru adulți, cât și pentru copii, sunt montate pe o clemă specială sau pe o jantă cu șuruburi. Clopotele concepute pentru adulți sunt de obicei modele clasice sau electronice pentru entuziaștii moderni.

Tinerii, la fel ca și adulții, merg foarte des pe bicicletă și pentru ei este o formă excelentă de activitate în zilele mai calde. La tinerii bicicliști este extrem de important să se acorde atenție siguranței și să se consolideze obiceiurile corecte. Atunci când alegeți un clopot de bicicletă pentru copii, merită să luați în considerare ușurința de utilizare și dimensiunea. De asemenea, ar trebui să fie montat la distanța potrivită față de mână, astfel încât copilul să îl poată folosi rapid atunci când este nevoie. Cele mai populare clopote de bicicletă pentru copii sunt modelele mini, de ciocănitoare sau de trompetă.

Mărci care oferă clopote de calitate pentru biciclete 

În oferta magazinului Sportano.ro veți găsi clopote de bicicletă de înaltă calitate, de diferite tipuri - mecanice și electrice, de la producători consacrați, cum ar fi Knog, Kellys, Basil, Frugal, Zefal, PUKY sau CatEye. Vă vom pune la dispoziție modele de diferite mărimi și variante de culori, astfel încât acestea să fie pe placul adulților și al copiilor. Suficient de versatilă pentru a fi utilizată nu numai pe bicicletă, ci și atunci când mergeți pe scuter. Modelul potrivit de clopot de bicicletă garantează un nivel ridicat de siguranță și asigură o semnalizare sonoră corectă pe traseu.

Extindere descriere Restrângere descriere