• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Frugal

Istoria mărcii poloneze Frugal datează din 2009, când au început primele teste cu vehicule electrice. Cu toate acestea, compania a fost înființată oficial în 2014 și, de atunci, s-a specializat în permanență în producția de vehicule electrice funcționale și avansate din punct de vedere tehnologic, cum ar fi scutere și cărucioare de golf. De-a lungul timpului, marca a crescut enorm și acum poate fi numită unul dintre liderii mondiali în producția de mașini electrice. În ultimii ani, compania și-a extins gama de clienți și a început să-și distribuie echipamentele pe piețele externe, inclusiv în Estonia, Lituania, România, Germania și chiar Islanda. 

Gama largă a producătorului include mai multe tipuri de vehicule electrice de rulare liberă, printre care fiecare utilizator va găsi cel mai potrivit pentru el. Toate echipamentele de la Frugal trec printr-o serie de teste riguroase pentru a verifica calitatea și siguranța lor înainte de a fi puse în vânzare. Tehnologiile utilizate în procesul de producție garantează că fiecare vehicul este cât mai eficient, funcțional și ecologic posibil.  

Unele dintre sistemele de ultimă generație care sunt utilizate în vehiculele electrice de la Frugal includ: Tehnologia Zero Pollution Engine pentru a îmbunătăți eficiența motorului, tehnologia Eco Drive pentru a prelungi durata de viață a bateriei vehiculului și tehnologia Fiberglass Body pentru a utiliza fibra de sticlă în construcția mașinii pentru a reduce greutatea. 

Extindere descriere Restrângere descriere