Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Basil

Istoria brandului olandez Basil datează din 1976, când fondatorul său Nico van Balvaren a întreprins producția unui coș de bicicletă profesional la comanda primului său client, Ine van Dam. Mulțumit de efectul muncii sale, Balvaren a decis să își lanseze oficial compania producătoare de accesorii pentru biciclete sub numele de Basil. Rapid, produsele s-au bucurat de aprobarea publicului, iar marca a continuat să crească în forță, consolidându-și poziția puternică pe piață și extinzându-și oferta cu alte accesorii de ciclism. Începutul anilor 2000 a fost o etapă de creștere pentru marcă. În 2005, marca a introdus gențile pentru biciclete și, doar un an mai târziu, a primit renumitul premiu FiestRAI Innovatie Award pentru sistemul său versatil și ușor de atașare a coșului de biciclete BasSolid. 

Basil este o companie de familie cu tradiții, a cărei adevărată pasiune este de a-și îmbunătăți constant produsele și de a le proiecta astfel încât să facă ciclismul cât mai plăcut și mai eficient pentru fiecare ciclist, atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Toate accesoriile semnate cu brandul Basil sunt caracterizate de o înaltă calitate a manoperei și funcționalitate. 

În prezent, brandul Basil oferă coșuri profesionale, genți, suporturi, rucsacuri, genți și alte accesorii necesare în timpul unei excursii cu bicicleta. În plus, sortimentul include, de asemenea, componente pentru biciclete și articole precum clopote și piese de schimb pentru coșuri în diferite variante de culoare.  

Extindere descriere Restrângere descriere