Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

On Running

Marca On Running este liderul incontestabil în domeniul pantofilor de alergare, fiind prezentă pe piață din 2010. Acest brand elvețian a revoluționat de-a lungul anilor abordarea designului pantofilor de alergare, rafinând proprietățile de amortizare, menținând în același timp rezistența și moliciunea excelentă a pantofului.

Fondatorii On Running sunt alergători - Olivier Bernhard, David Allemann și Caspar Coppetti - care au avut de la bun început un singur obiectiv: să creeze cei mai buni pantofi de alergare. Astăzi, se poate spune cu certitudine absolută că acesta a fost atins. În cel mai scurt timp, în echipă au fost aduși ingineri calificați, care au dezvoltat încălțămintea din cele mai bune materiale și au supus-o la diverse teste de anduranță. Această combinație între pasionații de alergare și specialiștii în design a dus la introducerea pantofilor Cloudracer încă din 2012, pe care triatlonistul belgian Frederik Van Lierde i-a folosit pentru a câștiga titlul Ironman.

De atunci, brandul a continuat să crească și să dezvolte tehnologii de ultimă oră pentru încălțămintea de firmă ON. În 2014, a fost creat modelul de pantofi On Cloud, ușori și perfect amortizoare, datorită căruia compania a câștigat prestigiosul premiu ISPO Golad Award un an mai târziu.

Marca folosește o varietate de tehnologii în încălțămintea sa. Printre cele mai populare se numără talpa Missiongrip™ pentru încălțămintea de alergare off-road, care îmbunătățește confortul chiar și pe teren moale, sistemul specializat de amortizare Cloudtec® pentru o revenire dinamică, inserțiile Speedboard™ pentru a absorbi energia de șoc și spuma durabilă Helion™.

La Sportano.ro, veți găsi o selecție largă de modele de pantofi de alergare On Running pentru bărbați și femei, într-o varietate de culori și imprimeuri. În acest fel, fiecare alergător începător și avansat va putea selecta cu succes pentru el pantofii On Running de cea mai bună calitate, cu un design care să se potrivească preferințelor sale.

Extindere descriere Restrângere descriere