Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bețe de schi

Bețe de schi de la cele mai bune branduri pe Sportano.ro

Magazinul Sportano oferă cele mai bune echipamente pentru sporturile de iarnă, inclusiv pentru diferite tipuri de schi. Bețele de schi disponibile în oferta noastră sunt un sprijin fiabil în timpul activității pe pârtie de la producători de talie mondială pentru utilizatorii de la toate nivelurile. Experții mărcilor apreciate se ocupă de toate detaliile care garantează un schi confortabil și sigur în orice condiții. 

Sportano.ro vă oferă bețe de schi concepute pentru un stil de schi specific, pe care le puteți ajusta în funcție de nivelul dumneavoastră de îndemânare și de predispozițiile individuale. Bețele pentru schi fond, schi alpin și schiuri sunt fabricate din cele mai ușoare materiale pentru a vă îmbunătăți confortul pe pârtie. 

Tipuri de bețe de schi: care să alegeți pentru stilul de schi? 

Bețele de schi sunt caracterizate de o gamă largă de aplicații. Acestea sunt ideale la începutul unei aventuri de schi pe pârtie, sporind stabilitatea și echilibrul pentru entuziaștii neexperimentați. Ele sunt, de asemenea, folosite de schiorii experimentați pentru a crește viteza și pentru o mai bună agilitate la schi. Bețele de schi sunt unul dintre elementele de bază ale echipamentului pentru schiori de tură și schi fond, datorită cărora puteți traversa mai eficient traseele înzăpezite, cu un efort limitat. Pe Sportano.ro puteți găsi bețe de schi pentru schi alpin, schi de tură și schi fond, care vă vor permite să obțineți și mai multă plăcere din activitățile de iarnă și cel mai bun suport pentru echipament datorită muncii experților în schi. 

Bețe de schi fond

Bețele de schi fond de la Sportano.ro sunt accesorii de la cei mai buni producători, care pun accent pe funcționalitate. Oferta include echipamente cu mânere ergonomice, care sunt compatibile cu mănuși și curele de declanșare. Construcțiile realizate din materiale ușoare și durabile, cum ar fi fibra de carbon sau materialele compozite cu adaosul acesteia, vă permit să depășiți confortabil traseele și propriile limite cu rezultate satisfăcătoare. 

Bețe de schi alpin

Căutați o experiență palpitantă pe pârtii? Optați pentru bastoane de schi alpin și bucurați-vă de schiatul în siguranță la viteze amețitoare. Sportano oferă echipamente de precizie de la mărci precum Dynastar, Head, Salomon și Leki. Bețele de schi alpin sunt prevăzute cu mânere care amortizează vibrațiile, bucle de siguranță, vârfuri din oțel și plăci interschimbabile, astfel încât puteți alege dintr-o gamă largă de produse Sportano personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. 

Bețe de schi

Confecționați din aluminiu și fibră de carbon de cea mai bună calitate, bețele de schi skit oferite de Sportano.ro sunt ideale pentru ascensiuni solicitante și coborâri rapide. Sistemul de reglare rapidă Speed Lock garantează ajustarea la înălțimea dumneavoastră, în timp ce stabilitatea este asigurată de tehnologii de blocare, cum ar fi sistemul Pressure Lock. Mânerele profilate și plăcile largi, adezive sunt avantaje suplimentare ale accesoriilor. 

Cum aleg bețele de schi în funcție de înălțimea mea? Cele mai importante reguli

Cum de a alege bastoane pentru schiurile de schi fond? În oferta Sportano.ro veți găsi modele de diferite lungimi, pe care le puteți ajusta la stilul dumneavoastră preferat. La schiul cu patine, bețele nu trebuie să depășească linia urechilor sau a nasului, iar la schiul nordic, lungimea optimă este până la umeri. Cum se potrivesc bețele cu schiurile la schi alpin sau la schi de tură? Faceți calculele. Înmulțește înălțimea ta în cm cu ⅔, rotunjește-o și vei găsi pe Sportano.ro bețe care se potrivesc perfect cu abilitățile tale de schi. 

Extindere descriere Restrângere descriere