Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Butterfly

Istoria Butterfly datează din 1950, când fondatorul său, faimosul jucător japonez de tenis de masă Hikosuke Tamasu, a proiectat și comercializat o rachetă de tenis de masă inovatoare. Acesta este modul în care a început compania Butterfly. Pe măsură ce marca s-a dezvoltat, gama sa a continuat să se extindă și au fost introduse pe piață alte accesorii și echipamente. 

Butterfly se angajează în dezvoltarea de noi tehnologii și sisteme care îmbunătățesc performanța echipamentelor sale și le conferă proprietăți speciale. În anii 1960, la numai un deceniu de la crearea sa, Butterfly a revoluționat piața sporturilor, prezentând lumii un nou design - plăcuțele de tenis de masă ALLROUND D13, SRIVER și TEMPEST D13, care sunt folosite și astăzi în industria sportului. De atunci, marca și-a îmbunătățit continuu accesoriile și a dezvoltat sistemul inovator High Tension utilizat în căptușeli. 

În 1983, Butterfly și-a deschis chiar și propriul centru de dezvoltare și cercetare în Tokyo, care încă mai reunește oameni de știință, ingineri și sportivi profesioniști care lucrează împreună pentru a crea noi tehnologii. Aici a fost dezvoltat, printre altele, sistemul Spring Sponge. Compania folosește numai materiale specializate în produsele sale, ceea ce are un efect pozitiv asupra durabilității acestora. 

Extindere descriere Restrângere descriere