• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Suunto

Suunto

Originile Suunto datează din 1936, când fondatorul Tuomas Vohlonen a proiectat o busolă inovatoare cu lichid. În anii 1950, marca a lansat primul său indicator de orientare marină, K-12, urmat un deceniu mai târziu de busola de scufundări SK-4, folosită, printre alții, de renumitul ofițer de marină Jacques Cousteau. În 1987, compania a lansat și un computer de scufundări de ultimă generație, iar câțiva ani mai târziu, l-a îmbunătățit prin adăugarea unei busole electronice. Datorită acestor descoperiri, marca a câștigat recunoașterea publică de-a lungul anilor și a devenit unul dintre liderii de top în producția de ceasuri sport, computere de scufundări, busole și alte facilități tehnologice. 

În prezent, Suunto încorporează în produsele sale tehnologii inovatoare precum WHR, FusedAlti și GPS pentru a adăuga funcționalitate. Ceasurile sport de la Suunto se caracterizează prin durabilitate ridicată, autonomie mare a bateriei și împerechere cu aplicația mobilă dedicată Suunto. 

În plus față de tehnologiile moderne, brandul se preocupă și de designul unic al produselor. Datorită modelelor la modă și a unei game largi de culori, fiecare utilizator își poate alege singur modelul ideal de ceas inteligent care să îi satisfacă cerințele funcționale, dar și vizuale. În plus, marca a câștigat numeroase premii de design, motiv pentru care deține, printre altele, certificatul mondial iF Design Award.  

Extindere descriere Restrângere descriere