Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Jachete de drumeții

Jachete pentru drumeții și trekking - calitate și fiabilitate ridicată în magazinul de sport Sportano 

Plănuiești o excursie la munte și ești un pasionat al activităților în aer liber? Oricare ar fi activitatea și nivelul dumneavoastră, veți avea nevoie de jacheta potrivită pentru drumeții pentru a vă proteja de condițiile nefavorabile de pe traseu. Atunci când mergeți pe traseu, vremea se schimbă foarte repede, așa că este important să vă echipați cu îmbrăcăminte profesională. Acesta nu numai că va asigura confortul termic, dar va proteja și împotriva ploii, a vântului sau a temperaturilor scăzute. În oferta magazinului de sport Sportano.ro veți găsi jachete de trekking pentru femei și jachete de trekking pentru bărbați de înaltă calitate de la producători de renume, cum ar fi Peak Performance, Salewa, Salomon, The North Face, MAMMUT, La Sportiva, Jack Wolfskin, CMP sau Columbia.  

Jachetă pentru drumeții și trekking - caracteristici 

Jachetele de drumeție și trekking sunt modele realizate din materiale de înaltă calitate, concepute pentru a oferi o protecție ridicată împotriva ploii, a temperaturilor scăzute și a rafalelor de vânt. Modelele de trekking nu sunt concepute doar pentru drumeții de agrement pe traseu, ci și atunci când se deplasează în părțile mai înalte ale munților, unde condițiile meteorologice sunt schimbătoare. În plus, jachetele de drumeție sunt de obicei echipate cu membrane, de obicei realizate din straturi și cochilii. Această construcție face posibilă protejarea corpului împotriva răcirii sau supraîncălzirii, asigurând în același timp o evacuare eficientă a umezelii către exterior. În funcție de alegerea jachetei, modelele pentru drumeții și trekking sunt preferate de iubitorii de munte care caută un model care să reziste la condiții nefavorabile.  

Femei, bărbați, 3 în 1 sau în jos - tipuri de jachete pentru drumeții și trekking 

Printre tipurile de jachete de trekking puteți găsi jachete de ploaie și jachete de vânt, care sunt concepute pentru condiții specifice. Primul tip este perfect dacă vrei să te protejezi de ploaie pe traseu, în timp ce o geacă rezistentă la vânt este ideală pentru vară și primăvară. Pe de altă parte, jacheta de puf este un model frecvent ales la munte și este confecționată din puf natural sau sintetic. Umplutura naturală asigură o izolare termică ridicată, în timp ce o jachetă confecționată cu material sintetic este mult mai rezistentă la umiditate. Veți găsi pe piață și jachete sofsthell, care sunt concepute cu două straturi, în care primul este o căptușeală, iar al doilea este o țesătură elastică. Jacheta este concepută pentru a proteja împotriva rafalelor de vânt și a temperaturilor scăzute.  

Jacheta de trekking 3 în 1 pentru femei și jacheta de trekking 3 în 1 pentru bărbați sunt, de asemenea, populare. Acest model de jachetă constă de obicei din două straturi care pot fi purtate în trei moduri: stratul exterior și stratul interior pot fi unite printr-un fermoar, rezultând o jachetă mai groasă. O altă opțiune este de a purta jacheta doar ca o căptușeală, adică un strat interior.  

În schimb, jacheta de drumeție pentru femei și jacheta de drumeție pentru bărbați sunt adaptate la o formă diferită a corpului, modelele pentru femei fiind mult mai voluminoase în partea de sus și mai subțiri în partea de jos. Modelele pentru bărbați sunt drepte și cu tăieturi mult mai largi, care sunt adaptate la silueta expansivă a bărbaților.  

Gore tex - materiale și alte tehnologii pe care trebuie să le cunoașteți atunci când cumpărați o jachetă pentru drumeții 

În drumeții și drumeții, materialele tehnice, cum ar fi poliesterul sau poliamida, adică materialele sintetice, sunt cel mai des folosite pentru jachete. Cu toate acestea, cel mai important lucru este utilizarea membranelor, care garantează impermeabilitatea, rezistența la vânt și o izolare termică adecvată. Acest lucru vă permite să parcurgeți în voie kilometri fără să vă faceți griji că veți răci sau vă veți supraîncălzi. 

De cele mai multe ori, producătorii folosesc membranele lor dedicate, cea mai populară fiind GORE-TEX®. Țesătura este folosită nu numai în îmbrăcămintea sportivă, ci și în încălțăminte sau accesorii. Acesta asigură un nivel ridicat de impermeabilitate, protecție împotriva vântului și o circulație adecvată a aerului. Uneori veți găsi un strat DWR (Durable Water Repellent), astfel încât apa alunecă pe suprafața țesăturii în loc să fie absorbită.  

Atunci când alegeți jacheta potrivită pentru drumeții și trekking, acordați atenție rezistenței la apă, care este specificată în milimetri de coloană de apă. Modelele de bună calitate includ membrane cu un grad de impermeabilitate de peste 5 000 mm. Cu toate acestea, jacheta potrivită este o membrană la 10 000 mm și peste, care garantează impermeabilitatea. Jacheta trebuie să aibă, de asemenea, o bună respirabilitate, care se măsoară prin parametrul g/h20/m2. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât produsul este mai bun la îndepărtarea umezelii.  

Alegerea jachetei potrivite pentru drumeții sau trekking 

Atunci când alegeți o jachetă pentru drumeții și trekking, potriviți modelul la condițiile predominante. Pentru sezoanele de tranziție, cum ar fi primăvara și toamna, gecile de ploaie și cele rezistente la vânt vor fi mai potrivite. Jachetele Softshell, care au un strat suplimentar hidrofug, sunt, de asemenea, ideale. Pentru zilele mai reci și pentru iarnă, jachetele cu membrană sunt o necesitate pentru o izolare termică ridicată. În timpul temperaturilor mai ridicate sau pe timp de vânt, modelele cu o respirabilitate adecvată vor sta la bază. O soluție bună ar fi jachetele de drumeție 3 în 1, compuse dintr-un strat termic și un strat exterior care pot fi separate. Apoi, în funcție de condiții, primești o căptușeală din fleece sau o jachetă cu izolație groasă.  

Atunci când alegeți, merită, de asemenea, să acordați atenție tuturor elementelor de îmbrăcăminte. Croiala mulată asigură o potrivire confortabilă, în timp ce spatele ușor extins, gluga reglabilă sau mânecile cu cordon vor funcționa în toate condițiile. Buzunarele funcționale vă vor permite să depozitați obiectele esențiale în timpul deplasării. 

Mărci care oferă jachete de drumeție și trekking care nu dezamăgesc 

Magazinul de sport Sportano.ro oferă o gamă largă de jachete pentru drumeții în munți și nu numai, de la producători renumiți precum The North Face, Viking, MAMMUT, Jack Wolfskin, Rab, Pitbull West Coast, Salomon, Black Diamond, CMP sau Columbia. În magazinul nostru veți găsi jachete de ploaie și de vânt de la Peak Performance sau Marmot, jachete softshell de la Columbia, jachete 3in1 de la Jack Wolfskin, precum și jachete de puf de la Viking. Indiferent unde mergeți - îmbrăcămintea profesională pentru drumeții este o necesitate pentru a vă asigura că sunteți foarte bine protejat în orice expediție.  

Extindere descriere Restrângere descriere