• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tatonka

Tatonka

Tatonka este o companie germană fondată în 1993. Marca este lider mondial în producția de echipamente și accesorii pentru activități în aer liber, cum ar fi rucsacuri, corturi pentru drumeții, accesorii pentru bagaje, accesorii pentru camping și portofele și pliculețe. Standardele înalte de producție sunt fundamentale pentru acest brand. Încă de la înființarea companiei, fondatorii s-au concentrat pe îmbunătățirea continuă a tehnologiilor existente și pe dezvoltarea de noi tehnologii pentru a îmbunătăți calitatea fiecărui produs. 

Tatonka utilizează numai materiale de înaltă calitate în articolele sale, care provin din surse sigure și verificate. Prin urmare, puteți fi siguri că produsele brandului sunt realizate din țesături de calitate și că producția lor respectă cerințele etice. Scopul mărcii este de a produce accesorii cât mai durabile, funcționale și ușor de întreținut și care să dureze mulți ani.  

De-a lungul anilor, Tatonka a devenit unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria de turism, cu produse folosite în întreaga lume atât de începători, cât și de sportivi avansați. În plus, compania este cunoscută în multe țări și are facilități de producție atât în Germania, cât și în Vietnam, unde o echipă specializată și instruită lucrează în conformitate cu standardele etice. 

Extindere descriere Restrângere descriere