Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

6PAK

6PAK Nutrition

6PAK Nutrition este un brand profesional înființat în 2014, specializat în producția de suplimente alimentare inovatoare care susțin un stil de viață sănătos și cuceresc persistența efectelor fiecărui antrenament pentru o perioadă lungă de timp. De la începutul existenței sale, marca se dezvoltă constant și își extinde în mod constant gama de produse cu produse moderne. Oferta 6PAK Nutrition include, printre altele, suplimente de proteine, creatină, aminoacizi, vitamine și minerale, precum și produse pe bază de extracte de plante. În plus, brandul dispune și de o gamă largă de produse alimentare cu compoziții sănătoase și valoroase. 

Echipa companiei este formată din adevărați entuziaști ai sportului, care își transpun cunoștințele practice în activitatea de brand și în dezvoltarea unor astfel de produse care vor servi fiecărui iubitor de activitate fizică. Totuși, în primul rând, produsele 6PAK Nutrition se adresează vizitatorilor obișnuiți ai sălilor de sport și centrelor de fitness.  

De-a lungul anilor, compania a devenit recunoscută în industria sportului, iar produsele sale de calitate sunt folosite de mii de consumatori mulțumiți din întreaga lume. Sportivi renumiți care au devenit ambasadori ai mărcii cooperează cu aceasta. Printre aceștia se numără Piotr "Bestia" Piechowiak, Jakub Obara și Paula Mocior. 

Extindere descriere Restrângere descriere