• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Trec Nutrition

Trec Nutrition este un brand polonez înființat în 2001, care oferă suplimente alimentare specializate, suplimente nutritive și alimente dietetice pentru sportivi. De-a lungul anilor, compania a continuat să se dezvolte, mărindu-și constant producția și dezvoltând noi formule de suplimente care să le aducă sportivilor rezultate din ce în ce mai bune în timpul fiecărui antrenament.  

Deși începuturile companiei sunt strâns legate de culturism, brandul nu s-a oprit doar la această disciplină sportivă și a început să includă în oferta sa și produse alimentare de calitate pentru alți sportivi. În prezent, compania are, printre altele, linia de produse Action Line pentru iubitorii de activități în aer liber și Beltor pentru concurenții din sporturile de luptă 

Din 2012, există, de asemenea, un brand Trec Wear care aparține companiei, cu îmbrăcăminte tehnică și accesorii specializate. Marca colaborează în permanență cu sportivi renumiți care folosesc zilnic produsele sale. Printre aceștia se numără Natalia Damek, Paweł Wiesiołek, Theo Ojideh și Maniek Tomczuk. În colaborare cu aceștia, au fost create serii de produse inovatoare și chiar canale și portaluri educaționale pentru toate persoanele interesate care doresc să își extindă cunoștințele despre diverse discipline sportive. 

Trec Nutrition își distribuie produsele pe multe piețe străine, inclusiv în Europa și Asia. Pentru marcă este extrem de important să își actualizeze în mod constant sortimentul, așa că echipa analizează în mod constant nevoile clienților săi și le folosește în dezvoltarea de noi articole. 

Extindere descriere Restrângere descriere