• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tricouri pentru cățărare

Tricouri de escalada - confort si siguranta in timpul catararii pe Sportano.ro

Tricourile de alpinism sunt special concepute având în vedere confortul și siguranța utilizatorului în timpul cățărării. Unul dintre cele mai importante elemente de design este alegerea țesăturilor potrivite. Alpinismul este un sport care necesită mult efort fizic, așa că tricourile trebuie să fie confecționate din țesături de înaltă calitate. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi cămăși de alpinism de înaltă calitate de la mărci dovedite precum Black Diamond, La Sportiva, Maloja sau Salewa.

Materiale pentru producția de cămăși de alpinism: o selecție a celor mai bune țesături

Tricourile de alpinism sunt special concepute având în vedere confortul și siguranța utilizatorului în timpul cățărării. Unul dintre cele mai importante elemente de design este alegerea țesăturilor potrivite. Alpinismul este un sport care necesită mult efort fizic, așa că tricourile trebuie să fie confecționate din țesături de înaltă calitate. Cele mai frecvent utilizate materiale sunt poliesterul, bumbacul și elastanul, care se caracterizează prin rezistență și flexibilitate ridicate.

Cămăși de alpinism respirabile și flexibile - cheia confortului și libertății de mișcare în timpul cățărării

În timpul cățărării, corpul se încălzește intens, motiv pentru care este atât de important să menținem temperatura corpului potrivită. Tricourile de alpinism respirabile vor permite curgerea liberă a aerului, datorită căruia utilizatorul nu se va supraîncălzi și nu va simți disconfort în timpul cățărării. În plus, cămășile de alpinism sunt confecționate din țesături flexibile care nu restricționează mișcările utilizatorului. Aceste materiale se adaptează corpului și oferă în același timp libertate de mișcare, ceea ce este deosebit de important în timpul sportului și alpinismului.

Tehnologii utilizate în producția de cămăși de alpinism: soluții moderne

În zilele noastre, producătorii de cămăși de alpinism se concentrează pe introducerea unor tehnologii din ce în ce mai avansate care permit un confort și mai mare de utilizare și o siguranță sporită în timpul cățărării.

Sistemul de ventilație este una dintre cele mai importante tehnologii utilizate în producția de cămăși de alpinism. Datorită perforațiilor și plaselor speciale, plasate în locuri strategice ale cămășii, permite circulația liberă a aerului și menține astfel temperatura potrivită a corpului. În plus, cămășile de alpinism echipate cu sistem de ventilație permit eliminarea umezelii de pe piele, ceea ce mărește confortul de utilizare și previne mirosurile neplăcute.

Rezistența la apă este o altă tehnologie modernă care este deosebit de importantă atunci când urcăm în condiții de ploaie sau pe suprafețe umede. Datorită utilizării de acoperiri speciale impermeabile, tricourile protejează împotriva înmuiării și rețin umezeala pe suprafața pielii. Datorită acestui fapt, utilizatorul nu va simți disconfortul asociat hainelor umede și va crește siguranța în timpul cățărării.

Tricourile de alpinism cu protectie UV sunt o alta tehnologie care ofera protectie suplimentara impotriva razelor daunatoare ale soarelui. Folosirea tricourilor de alpinism cu protectie UV iti permite sa eviti arsurile solare si alte efecte neplacute asociate cu expunerea prelungita a pielii la soare.

Toate aceste tehnologii moderne utilizate în producția de cămăși de alpinism permit un confort și mai mare siguranță în timpul cățărării. Datorită acestora, utilizatorul se poate concentra pe alpinism fără a-și face griji pentru bunăstarea și siguranța lui.

Extindere descriere Restrângere descriere