Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Maloja

Maloja

Maloja a fost fondată în 2004 și este specializată în producția de accesorii și îmbrăcăminte pentru diverse activități în aer liber. Scopul mărcii nu este doar de a crea produse de calitate, ci și de a promova un stil de viață sănătos, în care contactul cu natura joacă un rol important. Maloja oferă produse pentru excursioniști, schiori și bicicliști. Numele mărcii provine de la un loc pitoresc și liniștit din Alpii elvețieni. 

Produsele de la Maloja sunt create folosind tehnologii moderne care afectează în mod direct performanța și durabilitatea acestora. Cu toate acestea, brandul acordă, de asemenea, atenție utilizării de materiale ecologice în producție, care sunt în concordanță cu etica companiei. Din acest motiv, brandul folosește țesături din lână merinos naturală și puf reciclat pentru jachetele sale. În plus, produsele de la Maloja sunt prevăzute cu membrana emblematică GORE-TEX®, care prezintă proprietăți hidrofobe și hidrofuge care protejează eficient împotriva apei și a zăpezii. Cele mai populare colecții ale producătorului includ: Active Essentials, Activwear, Street Essentials și Streetwear. 

De-a lungul anilor, Maloja a crescut semnificativ și a cucerit industria sporturilor în aer liber. Produsele sale sunt folosite de mii de utilizatori mulțumiți din întreaga lume. Compania controlează cu atenție procesul de producție și selectează cu grijă materialele, astfel încât puteți fi siguri că produsul pe care îl cumpărați cu marca Maloja va fi de cea mai bună calitate. 

Extindere descriere Restrângere descriere