Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ZIENER

Ziener

Originile mărcii germane Ziener datează din 1946, când fondatorul său, Frank Ziener, a decis să înceapă să producă mănuși de schi. Deși brandul a început cu patru persoane la bord, acesta s-a dezvoltat rapid într-o companie cu drepturi depline și funcțională, cu angajați instruiți. Creșterea continuă a influențat reputația mărcii. Astăzi, Ziener este unul dintre liderii mondiali în producția de mănuși specializate pentru sporturile de iarnă, ciclism și îmbrăcăminte funcțională pentru pârtii.  

De-a lungul anilor, compania s-a extins pe noi piețe, iar produsele sale au fost folosite de sportivi renumiți din întreaga lume. Ziener colaborează îndeaproape cu asociațiile de schi din Germania și Bavaria și, prin urmare, furnizează echipelor naționale accesorii de calitate superioară pentru schi, alpinism și sărituri cu schiurile.  

În 2013, brandul și-a împrospătat ușor imaginea și a adăugat noi linii la colecția sa - Ski Cross, concepută pentru cei mai tineri pasionați de schi și All Mountains. Un produs revoluționar pentru dezvoltarea lui Ziener au fost mănușile încălzite, brevetate în 2014, care dispun de sistemul Heat Generator, care menține o temperatură de 37 până la 40 de grade Celsius chiar și în cazul expunerii prelungite a mâinilor în condiții de îngheț. Această invenție a avut un mare impact asupra modului de abordare a fabricării mănușilor de schi și a revoluționat definitiv piața sporturilor de iarnă.  

Produsele Ziener sunt folosite de mii de consumatori mulțumiți din întreaga lume. Aruncați o privire la gama mărcii și alegeți pentru dumneavoastră accesorii funcționale și sigure pentru sporturile de iarnă. 

Extindere descriere Restrângere descriere