Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DC

DC

Istoria mărcii DC datează din 1989, când Ken Block, fondatorul acesteia, a lansat primele tricouri cu logo-ul DC. Mai puțin de câțiva ani mai târziu, Damon Way și fratele său Danny Way, un renumit skater, au colaborat și ei cu Block și au devenit imaginea brandului. DC produce îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii în primul rând pentru skateri, dar și pentru snowboarderi și piloți.  

Cea mai mare faimă a brandului este co-fondatorul său Danny Way, care și-a folosit fața pentru a promova produsele de calitate DC. În 2002, compania a devenit sponsorul principal al rampei unde Danny a doborât recordul mondial și a sărit peste 5,6 metri. DC a colaborat, de asemenea, cu Josh Kallis, Colin McRay și Brian Henning. Acest lucru demonstrează profilul ridicat al produselor și durabilitatea acestora. 

Din 2004, marca aparține concernului Quiksilver, dar rămâne una dintre companiile de top care a revoluționat abordarea producției de îmbrăcăminte și accesorii sportive și a promovat în mod semnificativ patinajul în întreaga lume. Toate produsele DC sunt create cu atenție la fiecare detaliu, motiv pentru care sunt alese de cei mai profesioniști atleți din diferite țări. 

Extindere descriere Restrângere descriere