• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dainese

Dainese

Înființată în 1972, Dainese este o marcă italiană specializată în producția de îmbrăcăminte pentru biciclete, motociclete, precum și pentru snowboard și schi. La doar doi ani de la înființare, Dainese a revoluționat piața cu tehnologii inovatoare dezvoltate dintr-o combinație de piele de vacă și inserții elastice. Acest lucru a făcut ca hainele să fie mai elastice, mai confortabile și mai ușor de adaptat la purtător.  

La un moment dat, unii dintre cei mai notabili sportivi, precum Barry Sheene și Shaun Palmer, au lucrat cu acest brand. De-a lungul timpului, compania a continuat să se dezvolte, producând îmbrăcăminte cu soluții din ce în ce mai moderne, care să satisfacă sportivii în fiecare etapă.  

Misiunea Dainese este de a oferi produse pentru persoanele al căror adevărat sens al vieții este adrenalina și emoțiile sporturilor extreme. Pe lângă îmbrăcămintea sportivă, marca are o gamă de produse selecționate pentru a oferi protecție în fiecare etapă a antrenamentului. Prima protecție pentru spate a fost dezvoltată pentru motocicliști încă din 1979 și a fost introdusă pentru publicul larg la scurt timp după aceea. 

Dainese se angajează să asigure cea mai înaltă calitate a manoperei în toate produsele sale. De-a lungul anilor, brandul a primit încrederea a mii de clienți, care folosesc pe scară largă îmbrăcămintea și încălțămintea Dainese, ceea ce atestă poziția sa înaltă. 

Extindere descriere Restrângere descriere