Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bell

Bell este o companie americană prezentă pe piața sporturilor din 1954. Marca este specializată în fabricarea de căști de protecție inovatoare, în principal pentru bicicliști, dar și pentru motocicliști și alți sportivi extremiști. Bell a fost primul producător care a produs o cască integrală, care protejează eficient capul împotriva impactului.  

De-a lungul anilor, compania a continuat să își îmbunătățească produsul emblematic și, ca urmare, pe lângă nivelul ridicat de absorbție a șocurilor și amortizare, casca a început să ofere și ventilație. În plus, Bell a încorporat un sistem specializat MIPS/FLEX pentru o siguranță suplimentară a capului în caz de impact lateral. Datorită dezvoltării și îmbunătățirii constante a produselor, Bell a devenit unul dintre cei mai recunoscuți producători din sectorul ciclismului și din cel auto. 

Utilizabilitatea și calitatea fiecărui produs pe care îl produc sunt extrem de importante pentru companie. Alte aspecte capătă o valoare secundară. Misiunea brandului este, înainte de toate, de a proteja eficient fiecare utilizator și de a insufla pasiunea pentru sport în societate. 

Una dintre cele mai populare game Bell este STAR, o colecție de căști fabricate din fibră de carbon și fibră de sticlă pentru un nivel ridicat de siguranță și absorbție a șocurilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere