Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Papuci, șlapi și sandale de plajă

Cei mai buni flip-flops pentru piscină și plajă la Sportano.ro

Căutați încălțăminte sigură, igienică și durabilă pentru piscină? Cumpărați cele mai bune flip-flops de plajă și de piscină pentru femei, bărbați și copii de la Sportano. Alege-ți modelul preferat și mergi la apă în șlapii perfecți pentru tine!

Ce flip-flops să alegi pentru piscină? Sfaturi

Șlapii de piscină sunt un tip de încălțăminte care reprezintă un element esențial printre accesoriile de înot, un must-have la multe piscine publice. Aceste încălțăminte, deși simplă, îndeplinește, de asemenea, câteva funcții foarte importante. Dacă te întrebi ce fel de flip-flops să cumperi pentru piscină, alege-i pe cei care îndeplinesc trei obiective.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegeți flip-flops pentru piscină este siguranța. Plăcile umede ale unei piscine sunt un loc în care este ușor să vă pierdeți echilibrul și, prin urmare, să vă accidentați. Prin urmare, cea mai bună alegere ar fi șlapii antiderapanți pentru piscină, adică încălțăminte cu bandă de rulare. O talpă în relief sau cu caneluri oferă mai multă stabilitate decât o talpă netedă.

Igiena este la fel de importantă. Clorul adăugat în apă distruge microorganismele care plutesc în ea. Cu toate acestea, clorul se evaporă din apa care rămâne pe gresie. Șlapii de piscină protejează picioarele de germeni, pentru care mediul umed și cald al piscinei este un loc ideal pentru a se dezvolta.

Talpa asigură o izolare adecvată împotriva microorganismelor de pe podeaua piscinei, evitând afecțiuni precum ciuperca piciorului. Pentru o igienă completă, cel mai bine este să alegeți încălțăminte creată din material sintetic.

Șlapii de spumă pentru piscină sunt adesea confecționați din EVA (etilenă-vinil acetat), un material artificial caracterizat prin rezistența la apă. Acest lucru nu numai că face ca flip-flops-ul să fie mai igienic (deoarece microorganismele nu au un mediu adecvat pentru a trăi în materialul sintetic), dar și mai sigur. Piciorul alunecă mai puțin în acești flip-flops, ceea ce face mai dificilă pierderea echilibrului.

Șlapii pentru piscină ar trebui să ofere, de asemenea, nivelul potrivit de confort. În acest tip de încălțăminte, picioarele sunt așezate diferit față de alte tipuri de încălțăminte. Greutatea corpului este transferată pe degetele de la picioare, în timp ce locul corect de sprijin este reprezentat de călcâie. Din acest motiv, este important ca talpa să acopere întreaga suprafață a piciorului și ca degetele de la picioare sau călcâiele să nu iasă în afară de zona tălpii. Prin urmare, o astfel de încălțăminte nu este potrivită doar pentru piscină, ci poate fi folosită, de exemplu, ca flip-flops pentru o plajă stâncoasă.

De asemenea, este esențial să verificați duritatea tălpii. Astfel, nu numai că se evită disconfortul atunci când se merge pe o suprafață dură, dar se reduce și riscul de dureri de picior cauzate de stresul din partea mediană a piciorului. De aceea, atunci când alegeți flip-flops din plastic pentru piscină, este recomandabil să alegeți modele care nu se îndoaie în partea centrală a piciorului.

În plus față de modelele tradiționale, se produce și încălțăminte cu o curea suplimentară pentru călcâi. Aceasta servește ca element de siguranță pentru a preveni alunecarea flip-flop-ului de pe picior. Siguranța mai mare pe care o oferă îi face deosebit de buni ca șlapi pentru copii la piscină.

De unde să cumpărați flip-flops pentru piscină? Oferta largă de Sportano.ro

Te întrebi de unde să cumperi flip-flops pentru piscină? În magazinul Sportano veți găsi cea mai mare selecție de flip-flops de marcă. Șlapii de înaltă calitate pentru plajă și piscină de la producători precum Nike, Quiksilver și Roxy reprezintă o garanție de calitate, siguranță și igienă pentru picioarele dumneavoastră. Pe sportano.ro poți alege din zeci de modele, iar șlapii tăi de piscină vor fi livrați la curier în 24 de ore de la plasarea comenzii.

Extindere descriere Restrângere descriere