• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Radinn

Produse: 15

View as
Radinn

Radinn este un brand suedez fondat în 2013 care a revoluționat piața sporturilor nautice și a devenit unul dintre cei mai mari lideri din industrie. Compania este specializată în producția de panouri electrice profesionale. Ideea de a fabrica jetboards s-a născut din nevoia de a crea echipamente alternative pentru modelele care erau alimentate cu combustibili neorganici. Producătorul Radinn a fost primul care a introdus pe piață planșele electrice, contribuind astfel la schimbarea abordării în ceea ce privește proiectarea acestui tip de produs.  

De-a lungul anilor, marca a continuat să se dezvolte, extinzându-și în mod constant gama și îmbunătățind produsele cu soluții tehnologice inovatoare. Printre acestea se numără încărcătorul Speed Charger, care are un impact direct asupra reducerii timpului de încărcare a echipamentului, designul modern al carenei XDL Tech și bateria durabilă G3. În plus, marca s-a extins pe multe piețe străine, iar produsele care îi poartă marca sunt recunoscute în aproape toată lumea. Planșele electrice de la Radinn pot fi folosite atât de pasionații de sporturi nautice începători, cât și de sportivii profesioniști.  

Echipa brandului este formată din ingineri și designeri specializați care își dedică timpul pentru a produce jetboard-uri inovatoare. Toate produsele Radinn, înainte de a fi puse în vânzare, trec printr-o serie de teste pentru a verifica calitatea, performanța și siguranța lor. Astfel, cumpărând un jetboard electric de la acest producător, puteți fi siguri că a fost făcut cu atenție la fiecare detaliu și va servi pentru mulți ani.  

Extindere descriere Restrângere descriere