Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pure2Improve

Pure2Improve este un brand sportiv global specializat în producția de echipamente de fitness de ultimă generație, accesorii pentru baschet, golf și fotbal. Gama largă de produse a companiei include benzi și cauciucuri pentru exerciții de specialitate, expansoare, mingi medicinale și covorașe. Pure2Improve creează echipamente inovatoare care se disting de restul și care servesc utilizatorilor în fiecare etapă a parcursului lor sportiv. Acestea vor fi potrivite atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru iubitorii începători de activitate fizică.  

Marca Pure2Improve se dezvoltă constant și își extinde în mod constant gama cu produse noi și de calitate. Conform filozofiei care ghidează compania, fiecare echipament trebuie să fie multifuncțional, sigur și să aibă un design unic care să îl facă să se distingă de alte accesorii. În practică, se poate observa că intențiile mărcii sunt perfect îndeplinite. În plus, gama Pure2Improve include numai produse care au fost testate și testate în mod amănunțit. Ca urmare, acestea sunt eficiente și oferă utilizatorului cel mai înalt nivel de confort în timpul antrenamentului. 

Mai recent, marca a început să vândă și accesorii specializate pentru yoga, cum ar fi role și roți. Brandul își extinde în mod constant sortimentul și încearcă să satisfacă nevoile sportivilor din diferite discipline. Merită să alegeți produse de calitate de la Pure2Improve pentru a asigura confortul și siguranța în timpul antrenamentului.  

Extindere descriere Restrângere descriere