Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mingi medicinale

Mingi de softball: echipament de exerciții fizice versatil la Sportano.ro

De la cea clasică, la mingea de slam crossfit și până la versiunea cu mânere. În categoria de mingi medicinale din magazinul de sport Sportano, veți găsi echipamente specializate atât pentru reabilitare, cât și pentru antrenamentul de forță sau dezvoltare generală. Oferim mingi medicinale robuste și durabile de la branduri renumite, cum ar fi: ale căror produse sunt utilizate în mod popular de către atleți de renume mondial, precum și de către entuziaștii stilului de viață activ.  

Cum aleg greutatea potrivită pentru bilele de medicină?

Greutatea corectă a mingii medicinale vă va ajuta să efectuați corect un anumit exercițiu și vă va permite să progresați în mod corespunzător. Alegerea depinde de nivelul de pregătire, de puterea și de cunoștințele de tehnică de exerciții ale cursantului.  

Minge de medicină 1-4 kg 

O alegere bună pentru începătorii care au nevoie să învețe tehnica corectă de utilizare a mingii medicinale și să își dezvolte lent condiția fizică. Greutățile moi de 1-4 kg sunt, de asemenea, perfecte pentru exerciții de rezistență, coordonare, exerciții de intensitate ridicată și reabilitare. 

Minge de medicină 5-10 kg 

Mingile de softball din acest interval de greutate vor fi potrivite pentru antrenamente mai lungi, în care lucrați deja la o mai mare forță musculară, viteză, eficiență și precizie a mișcărilor.  Acestea vor permite o progresie treptată a intensității exercițiilor, indiferent dacă se stă în picioare, în șezut sau culcat. Pentru un antrenament mai confortabil, puteți alege o minge medicinală cu mânere, cum ar fi marca InSPORTline. 

Minge de medicină peste 15 kg 

Acestea sunt, de obicei, mingi medicinale concepute pentru sportivii avansați care doresc să își îmbunătățească forța explozivă sau să își sculpteze fizicul. Atunci când alegeți mingi de medicină cu o greutate de 15 kg sau mai mult, este recomandabil să optați pentru un material durabil, anti-alunecare, cu o aderență bună și rezistență ridicată la umiditate, cum ar fi pielea naturală sau plasticul de înaltă calitate.  

Clasic, slam ball, wall ball, cu mânere. Ce tip de minge de medicină ar trebui să aleg? 

Atunci când alegeți o minge medicinală, pe lângă greutate, este important pentru ce exercițiu o veți folosi. Un model clasic va funcționa bine pentru reabilitare și pentru începători, în timp ce o minge de slam vă va ajuta să lucrați la dinamică și la întărirea musculară. Fiți atenți la material - cea mai bună opțiune vor fi mingile de medicină din cauciuc de înaltă calitate (antiderapant, are o aderență foarte bună) sau piele sintetică (durabilă, rezistentă la umiditate). 

Minge de medicină clasică 

Modelul tradițional de minge medicinală are, de obicei, o suprafață cu textură dublă pentru a spori precizia de prindere. Se utilizează pentru antrenamente pliometrice (exerciții care folosesc ciclul natural al mușchilor, adică întindere-încordare), adică ghemuituri, abdomene, fandări etc. 

Slam ball 

Mingea slam este mai groasă și mai flexibilă decât o minge medicinală clasică. De obicei, este umplut cu nisip sau gel, astfel încât să nu sară. Este ideal pentru exerciții de îmbunătățire a dinamicii și a condiției fizice și pentru întărirea tricepsului, a umerilor sau a feselor. Este potrivit pentru antrenamentul în circuit, antrenamentul cu intervale de tip HIIT sau crossfit. 

Medicina minge de perete 

Mingea de perete este o minge de dimensiuni mari, fabricată dintr-un material durabil și rezistent la intemperii. Este folosit pentru exerciții de forță și tehnice, inclusiv pentru popularele lovituri cu mingea de perete, adică un ghemuit cu mingea medicinală aruncată în sus/ lovind peretele.  

Minge de medicină cu mânere 

Prezența mânerelor antiderapante (una sau două) pe părțile laterale ale acestei mingi medicinale permite o prindere sigură, o gamă mai largă de mișcări și un exercițiu foarte dinamic.   

Mingile medicinale de înaltă calitate sunt disponibile la Sportano și pot fi utilizate cu succes în gimnastica corectivă, în reabilitare sau în timpul antrenamentului de forță. Exercițiile fizice regulate cu utilizarea lor vor îmbunătăți, printre altele: coordonarea motorie, echilibrul și forța musculară. 

Extindere descriere Restrângere descriere