Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Prosoape pentru fitness

Prosoape de fitness - alegerea potrivită cu magazinul Sportano 

În timpul exercițiilor intense la sală sau la cursurile de fitness, corpul nostru produce transpirație ca reacție naturală la efort. Prosopul de fitness devine atunci nu numai un instrument pentru uscarea pielii, ci și o barieră igienică între noi și echipamentul de antrenament. Prin urmare, utilizarea unui prosop nu este doar convenabilă, ci și responsabilă - ne protejează de bacterii și de deteriorarea pielii.

Materiale și proprietăți 

Prosoapele de fitness, ca și alte materiale textile, pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale care au un impact direct asupra funcționalității și performanței lor. Alegerea materialului potrivit este esențială pentru asigurarea confortului în timpul unui antrenament intens.

Bumbacul este un material tradițional folosit la fabricarea prosoapelor. Este cunoscut pentru capacitatea sa naturală de absorbție, ceea ce îl face ideal pentru ștergerea transpirației. Prosoapele din bumbac au o textură moale și confortabilă, dar pot fi mai grele și durează mai mult să se usuce în comparație cu alte materiale.

Microfibra, utilizată adesea în prosoapele moderne de fitness, este ușoară și extrem de absorbantă. Prosoapele din microfibră se caracterizează prin uscare rapidă, ceea ce este important pentru cei care fac exerciții în mod regulat și trebuie să utilizeze prosopul frecvent. În plus, prosoapele din microfibră sunt mai compacte, ceea ce le face mai ușor de împachetat în geanta de sport.

Unele prosoape pot conține, de asemenea, materiale respirabile care ajută transpirația să se evapore rapid, lăsând pielea uscată și proaspătă. Astfel de soluții sunt deosebit de benefice în timpul antrenamentelor intense, când transpirația este produsă în cantități mari.

În funcție de nevoile dvs. și de tipul de activitate, puteți alege un prosop cu proprietăți diferite, dar esențial este să găsiți un material care să combine absorbția ridicată cu respirabilitatea adecvată.

Tipuri de prosoape de fitness: de la dimensiuni mici la mari 

Prosoapele de fitness, ca și alte accesorii sportive, sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi nevoilor specifice ale celor care fac exerciții fizice. Dimensiunea prosopului contează în ceea ce privește funcția și confortul acestuia în timpul unui antrenament.

Prosoapele mici sunt ideale pentru ștergerea rapidă a transpirației de pe frunte, gât sau mâini. Datorită dimensiunii lor compacte, sunt ușor de depozitat în buzunarul pantalonilor scurți, la încheietura mâinii sau lângă un covor de exerciții. De obicei, acestea sunt fabricate din materiale foarte absorbante, cum ar fi microfibra.

Prosoapele medii sunt mai versatile. Ele pot fi folosite nu numai pentru a șterge transpirația, ci și ca acoperire pentru echipamentele din sala de sport, cum ar fi băncile sau bicicletele de exerciții. Acestea protejează împotriva bacteriilor și oferă un strat suplimentar între persoana care face exerciții și echipamentul utilizat.

Prosoapele mari seamănă adesea cu prosoapele de plajă în ceea ce privește dimensiunea. Acestea sunt ideale pentru cei care au nevoie de o suprafață mai mare pentru a șterge transpirația după un antrenament intens sau ca acoperire pentru un covor de exerciții. Ele pot servi, de asemenea, ca o pătură subțire, dar eficientă pentru cursuri precum pilates sau yoga.

Indiferent de dimensiunea pe care o alegeți, este important ca prosopul să fie fabricat dintr-un material foarte absorbant care se usucă rapid. Atunci când alegeți prosopul de dimensiunea potrivită, merită să luați în considerare nevoile dvs. individuale și tipul de antrenament pe care îl efectuați.

Extindere descriere Restrângere descriere