Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mânere pentru flotări

Mânere Push-up - faceți alegerea corectă cu magazinul Sportano 

Mânerele pentru flotări au devenit un instrument popular printre practicanții de fitness, atât profesioniști, cât și amatori. Deși flotările tradiționale efectuate direct pe podea sunt un exercițiu eficient, mânerele oferă beneficii suplimentare, cum ar fi o gamă mai largă de mișcări, o mai bună implicare a mușchilor și protecția încheieturilor mâinilor împotriva efortului excesiv.

În magazinul Sportano veți găsi mânere push-up de înaltă calitate de la branduri renumite precum Reebok, adidas, Pure2Improve, Sveltus sau Body Sculpture.

Construcție și materiale: care sunt caracteristicile mânerelor robuste?  

Mânerele bune pentru flotări ar trebui să fie gândite în ceea ce privește designul și materialele pentru a asigura un confort și o performanță maxime în timpul antrenamentului.

Materialul este unul dintre cei mai importanți factori în ceea ce privește durabilitatea și siguranța mânerelor. Plasticul sau metalul de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul, sunt adesea alese pentru rezistența și capacitatea lor de a suporta greutatea utilizatorului fără a se deforma.

Designul mânerelor trebuie să fie stabil și ergonomic. O bază largă oferă stabilitate în timpul exercițiilor, în timp ce mânerele cu pernă pot crește confortul, în special în timpul sesiunilor de exerciții prelungite.

Caracteristicile antiderapante de pe partea inferioară a mânerelor sunt esențiale pentru a preveni alunecarea accidentală în timpul exercițiilor, care poate duce la rănire. Mulți producători adaugă tampoane de cauciuc sau silicon pentru a crește aderența la sol.

Mecanismele de reglare pot fi, de asemenea, o caracteristică importantă a unor modele de mânere, permițând reglarea unghiului sau înălțimii, ceea ce poate fi util pentru persoanele cu diferite niveluri de calificare.

Mânerele push-up robuste sunt caracterizate de materiale durabile, construcție stabilă, mânere ergonomice și caracteristici suplimentare pentru a spori confortul și siguranța.

Tipuri de mânere: staționare, rotative și multifuncționale 

Mânerele pentru push-up sunt un instrument care poate îmbunătăți semnificativ antrenamentul de forță. În funcție de obiectivele și preferințele dvs. de antrenament, există diferite modele disponibile care oferă o experiență de exerciții diferită.

Mânerele staționare sunt cele mai simple și mai de bază mânere disponibile pe piață. Acestea au un design fix, staționar și sunt ideale pentru cei care doresc să își îmbunătățească tehnica de flotări, minimizând în același timp solicitarea încheieturilor. Concepute pentru a vă ridica corpul puțin mai sus de sol, acestea vă permit să coborâți mai adânc în timpul exercițiului, ceea ce, la rândul său, duce la un angajament muscular mai intens.

Mânerele rotative introduc un element de rotație atunci când efectuați flotări. Având capacitatea de a se roti, aceste mânere vă permit să vă lucrați mușchii într-o varietate de moduri, îmbunătățind stabilitatea și forța în zonele umărului, pieptului și centrului. Mișcarea de rotație poate reduce, de asemenea, presiunea asupra articulațiilor încheieturii mâinii, făcând din aceste mânere o alegere excelentă pentru cei cu probleme în această zonă.

Mânerele multifuncționale sunt cel mai versatil instrument din această categorie. În plus față de flotările tradiționale, ele pot fi folosite pentru multe alte exerciții, cum ar fi side plank, antrenarea tricepsului sau chiar exerciții abdominale. Adesea echipate cu diferite mânere, curele sau accesorii suplimentare, acestea permit un antrenament variat și cuprinzător.

Atunci când alegeți mânerele pentru flotări, merită să luați în considerare care dintre cele trei tipuri se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră individuale și obiectivelor de antrenament. Varietatea de modele disponibile vă permite să vă adaptați alegerea la nevoile și preferințele individuale ale fiecărui utilizator.

Extindere descriere Restrângere descriere