Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Reebok

Reebok

Originile brandului britanic Reebok datează din 1895, când fondatorul său Joseph William Foster a proiectat primii pantofi sport cu crampoane, care au evoluat ulterior în încălțăminte specializată pentru fotbal, cunoscută sub numele de ghete de fotbal. Această descoperire i-a adus lui Forster însuși o mare faimă și recunoaștere, pe care le-a transpus în înființarea propriei sale companii, Reebok, în 1958. În 1979, marca a început să se extindă în alte țări și a ajuns până în Statele Unite, unde a încheiat un parteneriat cu omul de afaceri Paul Fireman, care a ajutat-o să se stabilească. 

În 1982, marca a lansat "The Freestyle", care este acum unul dintre modelele emblematice ale încălțămintei Reebok. Doar câțiva ani mai târziu, producătorul a introdus și linia Reebok Pump, cu pantofi specializați pentru baschet. Această serie este, de asemenea, foarte populară în industria sportului.  

În prezent, Reebok este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru o gamă largă de sporturi, inclusiv echipamente de gimnastică și fitness și sporturi de echipă, cum ar fi fotbalul, baschetul și voleiul. Pe lângă aceasta, compania are, de asemenea, o divizie foarte dezvoltată care oferă îmbrăcăminte casual "Reebok Classic", care se caracterizează printr-un design unic al mărcii. Celelalte colecții cele mai populare ale mărcii includ Club C, Nano X1, Classic Leather, Rapide, Floatride și Classic Workout. 

Reebok folosește de ani de zile tehnologii de ultimă generație în articolele sale, care contribuie direct la calitatea acestora. Printre acestea se numără Realflex, care asigură o amortizare adecvată pentru picior, stabilizatorul 3D Fuseframe, învelișul Duragrip de întărire și membrana impermeabilă GORE-TEX®. 

Extindere descriere Restrângere descriere