Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Body Sculpture

Înființată în 1965, compania engleză Body Sculpture este specializată în producția de accesorii profesionale și echipamente de finețe, atât pentru săli de sport și de fitness, cât și pentru uz casnic. Prima linie de produse populare a mărcii au fost seturile de exerciții "Keep Fit", care i-au adus faima în întreaga lume și au permis companiei să se claseze printre cei mai importanți producători de echipamente de fitness. Încă din anii 1990, marca a început să se extindă pe piețele străine, unde a fost foarte bine primită. În prezent, compania operează în peste 90 de țări din întreaga lume. 

Body Sculpture este un brand care a influențat dezvoltarea sectorului de fitness. Produsele sale pot fi găsite adesea în lanțuri de săli de sport profesionale, datorită cărora marca este atât de recunoscută, în special în mediul sportiv. Motto-ul mărcii "Body Sculpture - În formă sub control" se referă la maxima filozofică: "Într-un corp sănătos, un spirit sănătos". Acest lucru demonstrează angajamentul companiei de a promova sportul ca stil de viață. 

În prezent, oferta producătorului Body Sculpture include echipamente de fitness, cum ar fi biciclete magnetice, rame, orbitatoare și alte accesorii, cum ar fi veste de antrenament, kettlebells, precum și covorașe și articole pentru yoga. În plus, toate produsele mărcii au renumitele certificate de siguranță CE și sunt conforme cu directivele UE privind restricționarea utilizării materialelor nocive. 

Extindere descriere Restrângere descriere