• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Benzile de exerciții

Benzi, benzi de cauciuc, elastice, expansoare de la Sportano - adăugați varietate la antrenamentul dumneavoastră! 

Categoria de benzi, elastice și expansoare din magazinul de sport Sportano.ro include echipamente durabile care sunt ideale pentru antrenamentul general de dezvoltare, precum și pentru modelarea, de exemplu, a feselor sau a brațelor. Benzile de exerciții și expansoarele de la mărci renumite: Thorn Fit, SKZL, Schildkröt, HMS, inSPORTline, Bushido sau Gipara sunt accesorii de fitness practice și ușoare, datorită cărora vă veți îmbogăți antrenamentul acasă sau în aer liber cu încărcătura potrivită. 

Banda mini, banda de putere sau banda de șold? Alegeți cele mai bune benzi de rezistență 

Atunci când alegeți benzile de rezistență, luați în considerare pentru ce le veți folosi în principal. Vă concentrați pe întărirea și modelarea feselor? Căutați setul de benzi de rezistență cu mini-bandă, care include mai multe tipuri de benzi corespunzătoare diferitelor intervale de încărcare. Aceasta vă va permite să creșteți gradul de dificultate al exercițiilor și să obțineți rezultate mai bune. Nu aveți spațiu pentru o sală de gimnastică acasă, doriți să vă întăriți întregul corp sau să învățați să vă ridicați pe o bară de exerciții? Benzile de putere sunt alegerea perfectă. 

Gradele de rezistență ale cauciucurilor de antrenament sunt de obicei indicate prin culoare (de exemplu, galben, roz, verde - rezistență ușoară, roșu și albastru - rezistență medie, negru, gri, auriu - rezistență puternică).  

Un alt factor determinant al rezistenței în benzile de exerciții este lățimea. De exemplu, o lățime de 13 mm înseamnă o rezistență scăzută până la aproximativ 9 kg, 32 mm reprezintă o rezistență medie până la aproximativ 25 kg, iar 64 mm este deja o rezistență ridicată până la aproximativ 55 kg.  

Grosimea cauciucului pentru exerciții determină, de asemenea, rezistența - cu cât este mai gros, cu atât este mai bun pentru a exercita părți mari ale corpului, cum ar fi spatele sau pieptul. 

Bandă mini 

Acestea se prezintă sub formă de bucle (circumferință de 50-80 cm) și sunt de obicei confecționate din latex extensibil sau nailon rezistent. Benzile mini sunt cele mai potrivite pentru exerciții de întărire a feselor, abdomenului și umerilor. Acestea pot fi folosite ca o sarcină suplimentară atunci când faceți exerciții cu gantere sau haltere. 

Banda de putere 

Benzile de putere sunt mai lungi (circumferință de 2 m sau mai mult), mai elastice și mai groase decât benzile mini. Gama largă de niveluri de rezistență le permite să fie folosite atât pentru încălzire sau antrenament principal în powerlifting, crossfit, cât și pentru un exercițiu pentru începători.  

Banda de șold 

Benzile de rezistență din material (de obicei din bumbac cu adaos de plastic) în formă de fular au o întindere redusă (mai multă rezistență) și se țin bine într-un loc (exercițiu mai confortabil). Acestea sunt utilizate în principal pentru antrenarea părții inferioare a corpului. 

Bandă de ață dentară   

Benzile de rezistență simple pentru înfășurarea zonelor tensionate și dureroase. Acestea variază în funcție de lungime, lățime și grosime. Acestea sunt utilizate pentru a relaxa mușchii și fasciile înconjurătoare, pentru a reduce umflăturile și pentru a crește mobilitatea articulațiilor. Curelele de compresie Floss band vor fi un bun companion atunci când vă recuperați după o accidentare sau o intervenție chirurgicală, precum și atunci când vă antrenați cu greutăți mari.  

Ce expander să alegeți? Sfaturi 

Un dispozitiv discret, cum ar fi un expander, o combinație de două mânere și benzi elastice și arcuri, va ajuta la dezvoltarea forței și la întărirea mușchilor brațelor, spatelui, pieptului și centurii scapulare. Pentru ca acesta să răspundă așteptărilor, tipul de expander trebuie selectat în funcție de nivelul dumneavoastră de pregătire. Pentru începători, cea mai bună alegere este expanderul clasic, cu posibilitatea de a regla sarcina prin desfacerea și fixarea benzilor elastice care generează rezistența corespunzătoare. 

Expansor clasic cu mânere 

Cel mai frecvent utilizat tip de expander, care este excelent pentru antrenamentul general de dezvoltare a corpului. Expansorul clasic cu mânere vine în două versiuni: nereglabil (cauciucul și mânerele sunt conectate permanent) și reglabil (mânerele și cauciucul sunt separate, puteți alege diferite rezistențe, de obicei sunt vândute în seturi). 

Expansor cu arc 

Expansorul de arc este mai scurt decât cel clasic. Este folosit pentru antrenamentul umerilor, spatelui și pieptului. De obicei, este o combinație de două mânere și arcuri, al căror număr poate fi mărit/diminuat pentru a se potrivi cu sarcina pentru exerciții specifice. 

Expanzor de inel de cauciuc 

Acest expander are o formă circulară și mânere din neopren pe părțile opuse. Ajută la lucrul la părți superioare ale corpului mai puternice și bine definite. Expansorul de tip inelar este utilizat și în Pilates.  

Expanzor de cauciuc cu opt benzi 

Are forma unui opt și este o combinație de cauciuc gros și mânere din neopren sau spumă. Expanzatorul în formă de opt este utilizat în principal pentru a întări partea superioară a corpului și mușchii abdominali.   

O gamă largă de benzi, cauciucuri și expansoare de la Sportano.ro vă va permite să alegeți echipamente adaptate la nevoile dumneavoastră individuale și să obțineți rezultate satisfăcătoare în fiecare etapă de avansare.  

Extindere descriere Restrângere descriere