Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gipara

Gipara

Gipara este o companie ale cărei origini datează din 2015. Este specializată în producția de accesorii sportive (seria Gipara Fitness): cauciucuri pentru exerciții fizice, greutăți, covorașe, corzi de sărituri și îmbrăcăminte pentru antrenament (seria Gipara Wear). Datorită îmbunătățirii constante a tehnologiei și dezvoltării continue, marca a cucerit rapid piața sporturilor. În prezent, echipamentele Gipara pot fi găsite în multe săli de sport și cluburi de fitness, dar pot fi folosite cu succes și în timpul antrenamentelor la domiciliu pentru a crește confortul și eficiența oricărei activități sportive. 

Marca Gipara își fabrică produsele cu atenție la fiecare detaliu. Prin urmare, toate accesoriile Gipara lansate pe piață sunt de cea mai înaltă calitate și sunt foarte durabile și funcționale.  

Echipa Gipara este formată din specialiști care analizează piața în căutarea celor mai noi tendințe și produc accesorii și îmbrăcăminte folosind cele mai moderne tehnologii. În afară de calitatea manoperei, produsele Gipara se caracterizează printr-un design unic, care sporește valoarea estetică a accesoriilor. 

Accesoriile Gipara sunt folosite zilnic de mii de utilizatori mulțumiți și de peste 500 de cluburi din peste 15 țări din întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere