• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

THORN FIT

Thorn Fit este un brand polonez specializat în producția de echipamente și accesorii specializate pentru antrenamentul funcțional, de fitness și de forță. De-a lungul anilor, compania a înregistrat un mare succes și a devenit unul dintre cei mai recunoscuți producători de echipamente de antrenament. Produsele Thorn Fit pot fi găsite adesea în sălile de sport profesionale, atât în lanțuri cât și în cele private. Scopul Thorn Fit este de a produce astfel de echipamente, cu ajutorul cărora este posibilă îmbunătățirea competențelor și abilităților sportive. 

Toate produsele de marcă Thorn Fit sunt create cu atenție la fiecare detaliu și îndeplinesc criteriile de funcționalitate și calitate. În plus, toate echipamentele și accesoriile fabricate de ei sunt caracterizate de un design unic. Acestea sunt elegante și clasice și, prin urmare, îndeplinesc cerințele multor utilizatori. 

Marca colaborează cu antrenori personali profesioniști, fizioterapeuți, precum și cu cluburi de fitness și cutii de crossfit. Datorită acestui fapt, compania își dezvoltă și îmbunătățește în mod constant produsele cu soluții tehnologice din ce în ce mai moderne și mai eficiente. De asemenea, Thorn Fit sprijină sportivii locali care au succes pe plan internațional și participă la târguri sportive și alte evenimente sportive. 

Thorn Fit promovează un stil de viață sănătos de mulți ani și a împărtășit lumii produsele sale funcționale, care includ griffins, gantere, mingi, kettlebells, covorașe, precum și îmbrăcăminte sportivă specializată. 

Extindere descriere Restrângere descriere