Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Covorașe de exerciții

Covorașe și saltele de fitness de înaltă calitate în magazinul Sportano  

Categoria Covorașe și saltele de pe Sportano.ro oferă o selecție largă de produse specializate pentru a face fiecare sesiune de antrenament confortabilă și sigură. Oferta magazinului nostru include covorașe pentru yoga și antrenament, precum și saltele de la mărci precum Joy in me, Gaiam, Gipara, Reebok, Schildkröt, adidas, HMS, Yoga Design Lab, Moonholi, inSPORTline sau BenchK

Yoga, antrenament sau puzzle - tipuri de covorașe de fitness

Unul dintre principalele motive pentru a folosi covorașe de antrenament în timpul orelor de fitness, yoga sau antrenamente la sala de sport este acela de a vă asigura că aveți o suprafață adecvată. Este o formă de protecție împotriva alunecării, a efectelor unei căzături sau a suprafețelor reci și denivelate (de exemplu, în cazul antrenamentelor în aer liber). Covorașul de antrenament servește, de asemenea, ca izolație acustică - absoarbe sunetele legate de mișcările mai dinamice (de exemplu, sărituri) sau cele cauzate de echipamentele sportive. Pentru a-și îndeplini funcția în mod corespunzător, acesta trebuie selectat în funcție de tipul de activitate. 

Covoraș de formare

Covorașul clasic și cel mai versatil, de obicei din neopren (cauciuc sintetic), datorită căruia obțineți o aderență mai bună la sol și reduceți riscul de alunecare sau de cădere în timpul exercițiilor fizice. Covorașul de antrenament este ideal pentru activități în interior și în aer liber - va atenua sunetele generate de exercițiile fizice intense, va proteja împotriva abraziunilor/vinetelor și va asigura o izolare termică. 

Covoraș de yoga

Cel mai subțire tip de covoraș - are de obicei o grosime de 2 până la 3,5 mm. Covorașul de yoga se caracterizează prin proprietăți antiderapante ridicate, ceea ce se traduce printr-o garanție a unei stabilități adecvate în timpul executării chiar și a asanelor foarte complicate. 

Covor de puzzle 

Este conceput pentru a proteja podeaua de posibilele deteriorări care pot apărea în timpul utilizării echipamentelor sportive, cum ar fi bicicleta staționară, orbitrek, stepper, kettlebell sau gantere. Covorașul puzzle asigură, de asemenea, stabilizarea în cazul suprafețelor ușor denivelate și reduce la minimum zgomotul rezultat din utilizarea diferitelor tipuri de echipamente de antrenament. Datorită posibilității de a le aranja ca pe un puzzle și a unei varietăți de culori, veți putea crea o zonă de exerciții nu numai funcțională, ci și atractivă din punct de vedere vizual. 

Saltea de gimnastică

Salteaua de gimnastică este mai groasă decât salteaua. Amortizează foarte bine căderile. Datorită opțiunii de pliere (poate fi bipartită sau tripartită), este ușor de depozitat, fiind astfel ideală pentru camerele mici. Este folosit nu numai pentru gimnastică sau exerciții corective. De asemenea, poate fi folosit pentru a vă antrena, de exemplu, cu o minge de fitness sau o minge medicinală pentru o mai bună aderență și confort. 

Cum să alegeți o saltea sau o saltea pentru antrenament? Sfaturi 

Atunci când cumpărați un covoraș de exerciții, luați în considerare mai întâi la ce îl veți folosi. Un produs selectat corect garantează un exercițiu sigur. Acordați atenție materialelor de înaltă calitate, cum ar fi cauciucul antiderapant, spuma EVA care absoarbe șocurile sau materialele plastice pe bază de polipropilenă. Asigurați-vă că salteaua are grosimea potrivită, deoarece numai o saltea aleasă corect va ajuta la amortizarea articulațiilor și oaselor. În general, cu cât covorașul este mai gros, cu atât este mai bine protejat (în special pentru persoanele slabe, persoanele în vârstă sau atunci când fac exerciții pe teren dur), dar țineți cont de tipul de antrenament pentru care îl veți folosi.  

Parametrii importanți atunci când alegeți un covor de exerciții sunt lungimea și lățimea. Alegeți produse care să vă ofere o marjă în ambele intervale. Acest lucru va preveni disconfortul de a vă corecta constant poziția.  

Pentru un antrenament sigur și confortabil, alegeți un covoraș cu o aderență foarte bună la sol și rezistență la apă. Căutați facilități suplimentare, cum ar fi curele/ mânere speciale sau o husă de transport - acestea facilitează depozitarea și transportul saltelei/ saltelei. 

În Sportano.ro veți găsi saltele și saltele de fitness profesionale, datorită cărora antrenamentul dumneavoastră se va desfășura fără probleme și în siguranță. 

Extindere descriere Restrângere descriere