• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Genți de antrenament

Produse: 40

View as
 1. Rucsac de sport pentru femei Gym Glamour Gym Bag Pink 279
  66,99 RON
  55,99 RON
  OS

  1

 2. Rucsac de sport pentru femei Gym Glamour Gym Bag Berry 277
  66,99 RON
  55,99 RON
  OS

  1

 3. Rucsac Nike Academy Team albastru marin DC2647-411
  155,99 RON
  116,99 RON
  30 l

  1

 4. Geantă de sport adidas Boxing neagră ADIACC052CS
  366,99 RON
  72 x 34 x 34 cm (L)

  1

 5. Leone sac de antrenament negru AC909
  216,99 RON
  OS

  1

 6. Leone 1947 Pro Bag sac de antrenament negru AC940
  291,99 RON
  277,99 RON
  62 x 38 x 32 cm

  1

 7. Leone 1947 Geantă de antrenament negru AC909
  216,99 RON
  70 x 35 x 33 cm

  1

 8. Geantă sport Pit Bull Logo roșu 8110059045
  55,99 RON
  49,99 RON
  OS

  1

 9. Geantă sport Pit Bull Logo albastru marin 8110059059
  55,99 RON
  49,99 RON
  OS

  1

 10. Sac de sport pentru femei Gym Glamour Gym bag albastru-negru 278
  66,99 RON
  55,99 RON
  OS

  1

 11. Geană de sport adidas Boxing neagră ADIACC052CS
  343,99 RON
  62 x 31 x 31 cm (M)

  1

Geanta de antrenament - alege-o pe cea potrivită în magazinul Sportano 

Categoria de genți de antrenament de pe Sportano.ro este o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, de diferite capacități, forme și aplicații, cu care puteți împacheta haine, accesorii și echipamente sportive mici necesare pentru un antrenament eficient. Gențile, rucsacurile și gențile de antrenament de la lideri din industria sportivă precum Gaiam, Gipara, Leone 1947, Nike, adidas sau Pitbull West Coast sunt o garanție de funcționalitate și confort. 

Pentru bărbați, femei, copii - cum să alegi geanta de gimnastică potrivită? 

Un factor important în alegerea sacului de antrenament potrivit este capacitatea acestuia. Pentru a găzdui ținuta necesară și accesoriile sportive, merită să alegeți un model de dimensiuni mici sau medii (de exemplu, de la 30-35 l). 

O geantă de gimnastică funcțională este confecționată dintr-un material durabil și rezistent la deteriorări (de exemplu, poliester, nailon sau piele). Acesta trebuie să aibă o căptușeală întărită în interior (de exemplu, prelată), compartimente suplimentare și buzunare laterale, un fund întărit (pentru a împiedica deformarea sacului) și picioare din cauciuc sau plastic (pentru a proteja sacul de contactul direct cu solul umed sau murdar).  

Gențile de gimnastică pentru bărbați

Gențile de gimnastică pentru bărbați sunt în principal modele durabile, în culori practice: negru, gri sau albastru marin. Puteți alege între gențile din poliester (durabile, rezistente la murdărie și umiditate) sau din piele sintetică/naturală (de obicei cu mânere pentru a fi purtate în mână, ideale ca o completare a unei ținute pentru birou, de exemplu). 

Luați cu dumneavoastră echipamente suplimentare în funcție de obiectivele de antrenament? Soluția ideală este o geantă de sport reglabilă, datorită căreia îi puteți mări sau micșora cu ușurință dimensiunile. Țineți la spatele dumneavoastră și nu doriți să îl împovărați unilateral? O soluție practică este geanta de gimnastică 2 în 1, care poate fi purtată ca geantă de umăr sau ca rucsac. 

Gențile de gimnastică pentru femei

Pantofii de sport pentru femei reprezintă un întreg spectru de modele colorate și cu modele, în diferite forme și mărimi, care nu numai că vor îndeplini funcții de transport și depozitare, dar îți vor completa și ținuta. Acestea pot fi rotunde sau alungite (de obicei, dimensiuni mai ușor de gestionat) sau dreptunghiulare (foarte ușor de împachetat). Nu ducem lipsă de genți sport ușoare sub forma unei genți de mână, ceea ce este minunat dacă obișnuiești să faci antrenament înainte sau imediat după serviciu. Atunci când alegeți o geantă de gimnastică pentru femei, căutați buzunare suplimentare pentru a vă ține obiectele esențiale feminine. 

Trebuie să luați cu dvs. la antrenament obiecte personale și mici accesorii de antrenament (de exemplu, benzi de rezistență, o minge pentru rostogolire etc.) sau sunteți aproape de un club de fitness și puteți pleca imediat la antrenament în haine de sport? Alegeți o geantă de sport în care să vă puteți ține pantofii de antrenament și alte lucruri esențiale. 

Genți de gimnastică pentru copii 

Gențile de gimnastică pentru copii sunt disponibile într-o gamă largă de culori, forme și modele (de exemplu, cu personaje din desenele animate preferate), în diferite dimensiuni. Se va dovedi util nu numai pentru activități sportive suplimentare, ci și în timpul excursiilor școlare sau al călătoriilor în familie. Ar trebui să fie ușor, confecționat dintr-un material durabil și rezistent la deteriorări (de exemplu, poliester), care este, de asemenea, ușor de curățat. Atunci când cumpărați o geantă de sport pentru copii, acordați atenție compartimentului pentru pantofi, buzunarelor laterale pentru depozitarea obiectelor mici și elementelor reflectorizante (care îmbunătățesc vizibilitatea copilului dumneavoastră).  

O alternativă bună la o geantă de gimnastică pentru copii este un rucsac, care, datorită designului său ergonomic, va asigura o distribuție uniformă a greutății, dacă copilul merge la antrenament imediat după școală, de exemplu. 

Copilul dumneavoastră participă la cursuri de înot? O geantă de piscină din material impermeabil cu buzunare dedicate pentru ochelarii de înot, șapca de înot și flip-flops ar fi cea mai bună soluție. 

Nike, Adidas, Pit Bull - ce marcă de geantă de gimnastică ar trebui să aleg? 

Gențile de gimnastică Nike și gențile de gimnastică adidas sunt, de obicei, modele unisex versatile, care sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt produse durabile, cu compartimente principale încăpătoare, panouri inferioare rezistente la abraziune, buzunare interne pentru obiecte mici, buzunare externe și o curea de umăr reglabilă. 

Gențile și rucsacurile de antrenament și rucsacurile marca Pit Bull sunt produse funcționale, dotate cu compartimente speciale, rezistente la umiditate și la dezvoltarea bacteriilor. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea previn reținerea mirosurilor. 

Gențile de sport Under Armour sunt produse robuste pentru profesioniști și pasionați de sport, cu diferite capacități, culori și destinații, susținute de soluții impermeabile. La rândul său, marca 4F oferă o serie de facilități practice în gențile sale de antrenament, printre care: roți de transport, reglarea volumului sau un buzunar pentru pantofi. 

În magazinul de sport Sportano.ro am colectat genți de antrenament de înaltă calitate de la mărci sportive respectate, astfel încât puteți fi siguri că produsul vă va servi pentru o perioadă lungă de timp. 

Extindere descriere Restrângere descriere