• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bluze pentru fitness

Hanorace de antrenament: confort ridicat în sala de sport și în aer liber cu Sportano.ro

În categoria Hanorace din magazinul sportano.ro sunt selectate cu atenție produse de mărci de top, create din materiale de înaltă calitate, care asigură confort deplin și libertate de mișcare în timpul exercițiilor fizice. Consultați oferta noastră de hanorace de antrenament pentru bărbați și femei, care sunt perfecte pentru antrenamentele în aer liber și pentru o plimbare în familie pe terenuri puțin solicitante, la temperaturi mai scăzute.   

Cu glugă, fără guler, fără fermoar sau clasic? Alegerea unui tricou de antrenament

Este purtat în timpul încălzirii sau al revenirii pentru a încălzi sau a menține corpul cald, dar este folosit și pentru a asigura confortul termic în timpul antrenamentelor în aer liber în zilele mai reci. Tricoul de antrenament este disponibil în diferite croieli și culori și poate fi universal sau dedicat unor activități specifice (de exemplu, alergare, ciclism, volei, fotbal etc.).  

Hanorac de antrenament cu glugă

Hanoracul de antrenament cu glugă te va proteja perfect de frig, vânt și ploaie în timp ce alergi sau mergi cu bicicleta. Alegeți opțiunea cu cordon care vă permite să ajustați liber dimensiunea glugii.   

Hanorac de antrenament cu guler înalt

Hanoracul de antrenament cu guler ridicat este un accesoriu perfect pentru trusa ta de antrenament în zilele cu vânt. Vă va proteja eficient gâtul împotriva frigului neplăcut, iar adaosul de izolație din fleece vă va ajuta să vă păstrați corpul cald.  

Hanorac de antrenament

O soluție practică pentru persoanele care doresc să își sporească confortul în timpul antrenamentelor și, în același timp, au nevoie de îmbrăcăminte care poate fi ușor de scos în timpul exercițiilor intense și rapid de îmbrăcat după antrenament. Hanoracul de antrenament descheiat va trece testul de îmbrăcare în așa-numitul stil ceapă. De exemplu, poate fi folosit ca strat între un tricou și o jachetă în condiții meteorologice schimbătoare sau în condiții de intensitate variabilă a antrenamentului. 

Hanorac de antrenament clasic

Un hanorac de antrenament versatil este de obicei confecționat dintr-o țesătură elastică și durabilă (de exemplu, bumbac de înaltă calitate cu elastan) și are un decolteu rotund. Acest model vă va menține corpul cald în timpul încălzirii, al întinderii și în timpul deplasării între sala de sport și casă. Evitați hanoracele clasice prea largi, deoarece vor reduce libertatea și amplitudinea de mișcare a brațelor, iar cele prea strâmte - vor provoca iritații incomode sub brațe. 

Hanorace de antrenament pentru femei și bărbați 

Mărci sportive de renume, cum ar fi: Pit Bull West Coast, adidas sau Nike oferă o gamă variată de modele cu sau fără buzunare, cu glugă sau guler ridicat, cu fermoar complet sau parțial (de obicei până la înălțimea pieptului) sau clasic peste cap. Asigurați-vă că alegeți o țesătură rezistentă, elastică și respirabilă (de exemplu, lână merino, fleece, bumbac cu poliester) care se adaptează corpului dumneavoastră (de exemplu, poliester cu elastan) și care nu se va uza după spălări frecvente. 

Hanorace de antrenament pentru femei

Printre hanoracele de antrenament pentru femei veți găsi o gamă largă de modele uni, multicolore, cu logo-uri de marcă, modele sau inscripții originale, croite pentru a se potrivi siluetei (de exemplu, cu talie) sau supradimensionate, care se vor potrivi perfect cu ținutele casual.  

Un hanorac de antrenament windstopper sau softshell este o opțiune bună, deoarece protejează împotriva ploii și a vântului. Optați pentru un model cu o gaură suplimentară pentru degetul mare, pentru a preveni strângerea mânecilor și buzunare cu fermoar pentru a păstra în siguranță obiectele mici. Canelura de pe mâneci și de la baza glugii ajută la îmbunătățirea croielii și asigură libertatea de mișcare. 

Hanorace de antrenament pentru bărbați

Hanoracele de antrenament pentru bărbați vin de obicei în culori mute și neutre, astfel încât le puteți asorta cu ușurință cu majoritatea ținutelor sport și casual. În plus, culori precum negru, albastru marin, verde închis și maro sunt mai puțin susceptibile de a arăta murdăria. 

Atunci când alegeți un hanorac de antrenament, acordați atenție termoreglementării adecvate și eliminării umezelii, de exemplu, prin intermediul panourilor de ventilație sub brațe și pe spate, sau al materialului termoactiv (de exemplu, lână merino)

Optați pentru o soluție funcțională, cum ar fi buzunarele asigurate cu fermoar, în care vă puteți ascunde cheile, portofelul sau telefonul în timpul antrenamentului, fără riscul de a pierde accidental un obiect de valoare. Vă antrenați de obicei în aer liber? Alegeți un hanorac cu elemente reflectorizante pentru a vă îmbunătăți siguranța.  

Oferta magazinului de sport Sportano.ro include tricouri de antrenament pentru femei și bărbați, care vor crește eficiența fiecărei forme de activitate fizică, asigurând un confort termic adecvat atât la sala de sport, cât și în aer liber. 

Extindere descriere Restrângere descriere