• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Pantaloni pentru fitness

Produse: 92

View as
 1. Pantaloni de antrenament pentru copii 4F HJZ22-JSPMTR001 gri
  111,99 RON
  77,99 RON
  122-128 134-140 146-152

  3

Pantaloni de antrenament pentru fitness, antrenament de forță și multe altele

Pantalonii de antrenament de calitate, care asigură o mișcare confortabilă, reprezintă baza oricărei activități. Categoria de pantaloni de antrenament din Sportano oferă o selecție mare de modele pentru începători și sportivi avansați de la Pitbull West Coast, Nike, Moonholi și alte mărci renumite din lumea sportului. 

Cumpărarea pantalonilor de antrenament: ce trebuie să căutați 

Pantalonii de antrenament sunt concepuți pentru a oferi un confort maxim în timpul exercițiilor fizice, de aceea este important să acordați atenție tehnologiilor și materialelor cu care sunt confecționați. 

Material

Pantalonii de gimnastică creați dintr-o combinație de bumbac și vâscoză păstrează proprietăți excelente de termoreglare, în timp ce adaosul de elastan asigură că pantalonii se întind și se adaptează la mișcările practicantului. Pantalonii de fitness sintetici din poliester sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece sunt rezistenți la deteriorări mecanice și au proprietăți de termoreglare, oferind un confort real pentru orice activitate fizică. 

Tehnologie

Pantalonii de antrenament profesional sunt concepuți folosind tehnologii inovatoare precum UA Tech și Anti-Odor. Prima este o fibră cu uscare rapidă și moale la atingere, în timp ce a doua are proprietăți antibacteriene și previne dezvoltarea microbilor care provoacă mirosuri.  

Respirabilitatea este asigurată de țesăturile speciale NB Dry și DryCELL, care elimină umezeala de pe piele, te mențin uscat în timpul fiecărui antrenament și te ajută să te simți plăcut răcoros. 

Active suplimentare 

Cureaua puternică și lată de la talie și de la picioare este o caracteristică practică care face pantalonii de antrenament mai flexibili și vă permite să îi adaptați la forma corpului dumneavoastră.  

De asemenea, merită menționați pantalonii de fitness cu buzunare deschise sau cu fermoar, în care puteți depozita obiecte mici, cum ar fi telefonul sau cheile, având astfel mereu la dumneavoastră cele mai importante accesorii. 

Pantalonii de antrenament sunt disponibili într-o varietate de culori, astfel încât toată lumea poate alege un model la modă, dar extrem de calitativ și confortabil.  

Pantaloni de antrenament pentru bărbați și femei pe Sportano.ro

Pantaloni de antrenament pentru bărbați

Pantalonii de antrenament pentru bărbați includ pantaloni de trening clasici din bumbac, jambiere croite, precum și pantaloni de jogging conici, cu o centură în talie pentru a menține pantalonii la locul lor în timpul antrenamentului. Alegeți dintre pantalonii de trening lungi sau ¾ lungime. Ambele tăieturi sunt potrivite pentru antrenamentul la sala de sport, dar prima va proteja în plus corpul de abraziuni mecanice. 

Pantaloni de antrenament pentru femei

Pantalonii de antrenament pentru femei includ jambiere sintetice și pantaloni de trening din bumbac largi sau conici, care au, de asemenea, o bandă elastică largă anti-presiune și un cordon pentru ajustare. Atât jambierele, cât și pantalonii de trening sunt excelente pentru antrenamentele din sălile de fitness, dar modelele mulate vă vor pune în valoare silueta și fiecare mișcare a corpului. 

Extindere descriere Restrângere descriere