Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Moonholi

Moonholi este un brand specializat în fabricarea de accesorii de yoga de calitate. Compania utilizează numai materiale testate pentru toate produsele sale, care se caracterizează printr-o durabilitate și funcționalitate excelente. În plus, problemele de mediu sunt extrem de importante pentru Moonholi. Din acest motiv, toate covorașele de yoga sunt fabricate din materiale etice, cum ar fi cauciucul, microfibra și poliuretanul ecologic.  

Datorită tehnologiei antiderapante, acestea se caracterizează printr-o aderență excelentă. În plus, covorașele nu conțin substanțe toxice, după cum o dovedesc certificatele renumite acordate mărcii, și sunt disponibile cu diverse imprimeuri. Datorită acestui fapt, fiecare yoghin poate alege modelul potrivit care să răspundă așteptărilor sale funcționale, dar și estetice.  

Pe lângă covorașele de yoga specializate, gama largă a producătorului Moonholi include, de asemenea, genți de calitate și haine funcționale pentru practica yoga, cum ar fi body-uri, jambiere, topuri, sutiene și pantaloni și tricouri. Brandul oferă echipamente de yoga complete care vor facilita practica liberă atât a începătorilor, cât și a yoghinilor avansați. 

Extindere descriere Restrângere descriere