Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni scurți pentru fitnes

Pantaloni scurți de antrenament: confortul suprem pentru antrenament de la Sportano.ro

Alegerea pantalonilor scurți de antrenament potriviți este baza unui antrenament eficient. Pentru a asigura confortul mișcării, merită să alegeți pantaloni scurți de gimnastică din materiale de calitate. Acest lucru este asigurat de producători apreciați din lumea sportului, ale căror produse le veți găsi la prețuri atractive pe Sportano.ro.  

Pantaloni scurți pentru antrenamentul de fitness și sala de gimnastică: pe care să le alegeți?

Pantalonii scurți pentru sala de sport trebuie să fie confortabili, să nu limiteze mișcarea și să fie respirabili. Prin urmare, este necesar să se ia în considerare materialul, croiala și tehnologiile utilizate, care sporesc durabilitatea produsului și îi conferă proprietăți unice. 

Materiale

Pantalonii scurți de antrenament din bumbac sunt versatili și potriviți pentru exerciții cu impact redus, cum ar fi pilates sau yoga. Pantalonii scurți sintetici din poliester cu elastan și Lycra trec testul exercițiilor viguroase din sala de sport și sala de fitness. Fibrele sintetice asigură termoreglarea și sunt suficient de flexibile pentru a se adapta la orice mișcare.  

De asemenea, puteți alege pantaloni scurți de gimnastică confecționați din materiale de compresie care absorb șocurile, protejându-vă astfel mușchii de leziuni. Pantalonii scurți de compresie vor fi ideali mai ales în timpul antrenamentelor intense de forță. 

Tehnologie

Climalite, o țesătură sintetică confortabilă și durabilă dezvoltată de adidas, are grijă de eliminarea umidității și îți va menține pielea uscată chiar și în timpul antrenamentelor intensive. Tehnologia Dri-Fit are proprietăți similare, asigurând o senzație plăcută de răcoare în timpul exercițiilor fizice.  

Reduceri

Pantalonii scurți de antrenament ajustați se potrivesc perfect siluetei și, datorită cusăturilor plate, nu restricționează mișcările celui care face exerciții. De obicei, acestea sunt echipate cu o centură largă anti-presiune, care împiedică pantalonii să se rostogolească

Pantaloni de trening largi, largi, care pot fi purtați peste jambiere lungi și pantaloni scurți 2 în 1 cu două straturi: unul strâns și unul larg

Mărci

Dacă vă întrebați ce pantaloni scurți de antrenament să alegeți, cea mai bună alegere va fi mărci sportive bine cunoscute, cum ar fi Joy in me, Nike, adidas, Pit Bull West Coast, MANTO. Produsele acestor producători sunt folosite de sportivi profesioniști din întreaga lume. 

Tipuri de exerciții fizice

Acești pantaloni scurți de gimnastică cu strat dublu, care asigură o ventilație adecvată, sunt ideali pentru antrenamente cardio viguroase, inclusiv pentru orbitre și biciclete staționare. 

Pantalonii scurți largi până la genunchi și pantalonii scurți 2 în 1 din fibre sintetice sunt ideali pentru sportivi și pentru persoanele cu un corp mare. Acestea nu limitează mișcarea și asigură o termoreglare adecvată.  

Îngenuncherea necesită pantaloni scurți de antrenament bine ajustați, care se potrivesc perfect și nu restricționează mișcarea datorită cusăturilor plate. În plus, acești pantaloni scurți îți accentuează mușchii, astfel încât să poți controla modul în care aceștia lucrează în timpul antrenamentului. 

Pantalonii scurți de gimnastică din materiale de compresie vor fi o soluție excelentă pentru persoanele care se antrenează crossfit. Acestea vor crește cu siguranță confortul în timpul exercițiilor fizice și vor elimina efectele secundare asociate cu microtrauma musculară și vor îmbunătăți fluxul sanguin. 

Pantaloni scurți de antrenament pentru femei și bărbați 

Pantaloni scurți de antrenament pentru femei 

Pantalonii scurți de antrenament lejeri permit libertatea de mișcare și nu îmbrățișează corpul, în timp ce pantalonii scurți ajustați îmbrățișează corpul, simțindu-se ca o a doua piele și accentuându-ți curbele. Modelele cu talie înaltă au, de obicei, o bandă largă în talie pentru a preveni alunecarea.  

Pantalonii scurți de gimnastică sunt de diferite lungimi: de cele mai multe ori până la jumătatea coapsei sau până la genunchi, astfel încât fiecare femeie poate alege modelul potrivit.  

Culori pentru pantaloni scurți de antrenament pentru femei 

Calitatea manoperei și a materialelor utilizate în producție sunt de o importanță capitală. Cu toate acestea, mărcile globale oferă, de asemenea, o gamă largă de culori stinse, pastelate și strălucitoare și o varietate de imprimeuri. În plus, producătorii folosesc finisaje mate și lucioase, astfel încât fiecare sportivă poate alege un model de pantaloni care să corespundă cerințelor sale vizuale și să aibă o structură plăcută.

Pantaloni scurți de antrenament pentru bărbați

Pantalonii scurți de gimnastică pentru bărbați pot fi, de asemenea, strâmți sau largi. Pantalonii scurți ajustați pun în valoare fiecare mișcare, permițând fiecărui bărbat să își vadă mușchii cum lucrează, în timp ce pantalonii scurți mai lejeri oferă confort și respirabilitate.  

În plus, pantalonii scurți largi sunt de obicei dotați cu buzunare practice pentru obiecte mici și cu o centură întărită pentru stabilitate. Pantalonii scurți de antrenament pentru bărbați sunt, de obicei, lungi până la genunchi și mai jos în talie decât modelele pentru femei. Pantalonii scurți largi vă oferă mai mult spațiu de mișcare, astfel încât sunt potriviți chiar și pentru bărbații musculoși. 

Culorile pantalonilor scurți de antrenament pentru bărbați 

Pantalonii scurți de antrenament pentru bărbați sunt, de obicei, păstrați în culori neutre și discrete. Acest lucru le face compatibile cu majoritatea ținutelor sportive și ușor de păstrat curate, deoarece nu evidențiază nicio murdărie. Un motiv popular pentru pantalonii scurți de gimnastică pentru bărbați este moro. 

Extindere descriere Restrângere descriere