Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Colanți pentru fitness

Jambiere de antrenament pentru sală și fitness

Alegerea jambierelor de antrenament potrivite pentru sala de sport și pentru antrenamentul de fitness este de mare importanță. Materialele utilizate în producție, distribuția cusăturilor și calitatea manoperei au un impact mare asupra eficienței exercițiilor fizice. Prin urmare, merită să vă familiarizați cu oferta magazinului Sportano, care include jambiere de antrenament selectate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de la mărci profesionale din lumea sportului. 

Cum să alegi jambiere bune pentru un antrenament? Sfaturi și trucuri

Colanții pentru sala de sport trebuie să fie confortabili și să nu vă limiteze mișcările, așa că atunci când alegeți trebuie să sugerați materialul de fabricație, croiala și tehnologiile folosite, care sunt importante atunci când vine vorba de a vă simți confortabil în timpul antrenamentului. 

Material

Jambierele de antrenament din bumbac, care sunt plăcute la atingere, sunt confortabile, dar absorb rapid umezeala și, prin urmare, sunt potrivite doar pentru antrenamente cu impact redus. O alternativă bună ar fi jambierele din poliester, poliamidă, spandex sau lycra, adică fibre sintetice care se usucă rapid și sunt respirabile. De asemenea, merită să alegeți jambiere de antrenament cu o atingere de elastan, care se potrivesc perfect figurii și asigură un confort deplin de mișcare. 

Tehnologie

Tehnologia inovatoare HeatGear din microfibre este responsabilă pentru eliminarea excelentă a umidității și lasă pielea uscată chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. În condiții de frig, jambierele de antrenament cu sistemul ColdGear sunt ideale, deoarece sunt responsabile de termoreglare și de menținerea temperaturii corecte a corpului

Datorită celor mai recente tehnologii, jambierele sunt adesea echipate cu particule de argint care au proprietăți antibacteriene și filtre UV care protejează corpul de efectele nocive ale soarelui. 

Tăiat

Cele mai populare lungimi ale jambierelor de antrenament sunt 7/8 și ¾. Ambele tăieturi asigură confortul în timpul exercițiilor fizice, iar cea mai lungă protejează în plus picioarele împotriva abraziunilor. Atunci când optați pentru confort, merită să acordați atenție cusăturilor plate create cu țesături speciale, datorită cărora jambierele nu se lipesc de corp în timpul activității.  

Un alt element important al jambierelor de gimnastică este talia largă cu talie înaltă, care îmbunătățește stabilizarea și împiedică pantalonii să alunece în timpul exercițiilor fizice. 

Active suplimentare

Jambierele de antrenament echipate cu plasă respirabilă vor asigura o ventilație maximă, iar buzunarul cu fermoar de pe spatele pantalonilor îți va permite să ascunzi obiecte mici, cum ar fi telefonul sau cheile. În plus, datorită multitudinii de culori și a modelelor variate de pe jambiere, fiecare estetician își poate alege imprimeul preferat.  

Cei mai buni jambiere de antrenament de la branduri bine cunoscute pe Sportano.ro

Cei mai buni jambiere de antrenament sunt confecționați din materiale de calitate și durabile și oferă un confort maxim de mișcare și se potrivesc siluetei tale. Consilierii noștri vă vor ajuta să alegeți jambiere perfecte de la Nike, Joy in me, Gym Glamour, Ground Game și multe alte mărci de top la prețuri atractive pe Sportano.ro. Garantăm o expediere rapidă și 30 de zile pentru luarea unei decizii și eventuala returnare a bunurilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere