• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Corzi de sărit

Produse: 79

View as
 1. EVERLAST Speed Rope negru EV3610
  Min. 55,99 RON
  275 cm 335 cm

  2

 2. Sfoară de sărit Sveltus Speed orange 2704
  41,99 RON
  31,99 RON
  OS

  1

 3. Divizia B-2 Fitness Light Weight coarda de sărituri roșu DIV-FJR12
  27,99 RON
  21,99 RON
  2.8 m

  1

 4. Nike Fundamental Speed Rope gri NI-N.ER.37.038.NS-UNI
  177,99 RON
  99,99 RON
  OS

  1

 5. Nike Fundamental Speed Rope negru NI-N.100.0487.027.027.NS-UNI
  132,99 RON
  88,99 RON
  OS

  1

 6. THORN+FIT Speed Rope Lady roz 521929
  88,99 RON
  79,99 RON
  OS

  1

 7. THORN+FIT Speed Rope roșu 517304
  110,99 RON
  99,99 RON
  OS

  1

 8. Sfoară de sărit Sveltus Speed negru 2706
  41,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

 9. Sveltus Speed coarda de sărit albastru 2705
  41,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

 10. Sfoară de sărit Sveltus Speed roz 2703
  41,99 RON
  30,99 RON
  OS

  1

Corzi de sărituri profesionale din gama Sportano 

Calitatea frânghiei de sărituri, tehnologiile și materialele folosite au o mare influență asupra eficienței antrenamentului. În oferta Sportano veți găsi corzi de sărituri selectate de cea mai bună calitate, care vor fi perfecte atât pentru începători, cât și pentru sportivii avansați.  

Ce frânghie de sărituri să alegeți pentru antrenament?

Alegeți o coardă de sărituri în funcție de ceea ce intenționați să antrenați. Acestea pot fi fabricate din piele, PVC sau chiar din oțel. Fiecare tip are proprietăți diferite. De asemenea, merită să acordați atenție plasării unui contor LCD la mânerul coardei de sărituri, care va măsura eficiența antrenamentului.  

Coarda de sărituri pentru antrenament cardio 

Pentru un antrenament cardio eficient, o coardă de sărituri fabricată din poliester de înaltă calitate va fi bună. În plus, datorită mânerelor ergonomice realizate din plastic ABS, coarda de sărituri pentru cardio va menține o aderență adecvată pe mână și va asigura o prindere stabilă

Coarda de sărituri de box

Pentru antrenamentele de box, cel mai bine este să alegeți săritori de viteză din piele sau oțel, care vor menține cel mai înalt nivel de durabilitate. Frânghiile de sărituri din piele sunt rezistente la rupere, în timp ce cele din oțel, care au o acoperire suplimentară de silicon, prezintă o durabilitate ridicată. 

Corzile de sărituri de box sunt ceva mai grele, așa că trebuie să aibă o prindere confortabilă și antiderapantă, susținută de sisteme de rulmenți care vor avea grijă de netezimea fiecărei sărituri. Dacă vă interesează un antrenament solicitant, alegeți frânghiile de sărituri cu greutăți de oțel plasate în interiorul mânerelor. 

Coarda de sărituri Crossfit

Viteza și durabilitatea sunt domeniul frânghiilor de sărituri crossfit. Modelele realizate din plastic sau metal se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Mânerele profilate sunt, de asemenea, un element important, care în corzile de sărituri de crossfit sunt de obicei fabricate din aluminiu sau din spumă PVC durabilă, menținând proprietățile antiderapante și asigurând o prindere fermă

Coarda de sărituri de fitness

Fitness-ul este despre viteză și ușurință. O coardă de sărituri de fitness din PVC va fi perfectă pentru antrenamente în interior, în timp ce cea din TPU, datorită durabilității sale, va fi potrivită pentru activități în aer liber pe suprafețe dure. Corzile de sărituri de fitness ar trebui să fie echipate suplimentar cu sisteme speciale de rulmenți ABEC, care au grijă de netezimea fiecărei mișcări.  

Cumpărarea unei frânghii de sărituri pentru exerciții fizice: la ce să fii atent? 

Pentru a menține o aderență fermă, merită să alegeți mânere profilate din PVC sau ABS, care sunt durabile și au straturi antiderapante. Materialul de construcție este, de asemenea, important - frânghiile de sărituri cu sfoară pentru exerciții fizice, precum și cele fabricate din PVC, sunt în mod corespunzător ușoare. Cârjele, frânghiile de oțel și de aluminiu sunt mai grele și mai rapide, așa că se vor dovedi utile în special pentru antrenamentul de forță. Stabilitatea este, de asemenea, importantă, de aceea unele modele de frânghii de sărituri sunt echipate cu un manșon mobil, care este responsabil pentru o mișcare lină și împiedică răsucirea frânghiei.  

Cel mai important lucru este să alegeți lungimea frânghiei de sărituri pentru exercițiul dumneavoastră - o frânghie prea lungă se va încurca, iar una prea scurtă va necesita sărituri înalte, nefirești. Cu toate acestea, lungimea poate fi aleasă individual. Trebuie doar să stați cu ambele picioare în mijlocul frânghiei de sărituri și să trageți frânghiile de-a lungul corpului. Dacă ambele capete ajung în jurul umerilor, lungimea frânghiei de sărituri este potrivită. 

Extindere descriere Restrângere descriere