• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Corzi de sărit

Corzi de sărituri profesionale din gama Sportano 

Calitatea frânghiei de sărituri, tehnologiile și materialele folosite au o mare influență asupra eficienței antrenamentului. În oferta Sportano veți găsi corzi de sărituri selectate de cea mai bună calitate, care vor fi perfecte atât pentru începători, cât și pentru sportivii avansați.  

Ce frânghie de sărituri să alegeți pentru antrenament?

Alegeți o coardă de sărituri în funcție de ceea ce intenționați să antrenați. Acestea pot fi fabricate din piele, PVC sau chiar din oțel. Fiecare tip are proprietăți diferite. De asemenea, merită să acordați atenție plasării unui contor LCD la mânerul coardei de sărituri, care va măsura eficiența antrenamentului.  

Coarda de sărituri pentru antrenament cardio 

Pentru un antrenament cardio eficient, o coardă de sărituri fabricată din poliester de înaltă calitate va fi bună. În plus, datorită mânerelor ergonomice realizate din plastic ABS, coarda de sărituri pentru cardio va menține o aderență adecvată pe mână și va asigura o prindere stabilă

Coarda de sărituri de box

Pentru antrenamentele de box, cel mai bine este să alegeți săritori de viteză din piele sau oțel, care vor menține cel mai înalt nivel de durabilitate. Frânghiile de sărituri din piele sunt rezistente la rupere, în timp ce cele din oțel, care au o acoperire suplimentară de silicon, prezintă o durabilitate ridicată. 

Corzile de sărituri de box sunt ceva mai grele, așa că trebuie să aibă o prindere confortabilă și antiderapantă, susținută de sisteme de rulmenți care vor avea grijă de netezimea fiecărei sărituri. Dacă vă interesează un antrenament solicitant, alegeți frânghiile de sărituri cu greutăți de oțel plasate în interiorul mânerelor. 

Coarda de sărituri Crossfit

Viteza și durabilitatea sunt domeniul frânghiilor de sărituri crossfit. Modelele realizate din plastic sau metal se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Mânerele profilate sunt, de asemenea, un element important, care în corzile de sărituri de crossfit sunt de obicei fabricate din aluminiu sau din spumă PVC durabilă, menținând proprietățile antiderapante și asigurând o prindere fermă

Coarda de sărituri de fitness

Fitness-ul este despre viteză și ușurință. O coardă de sărituri de fitness din PVC va fi perfectă pentru antrenamente în interior, în timp ce cea din TPU, datorită durabilității sale, va fi potrivită pentru activități în aer liber pe suprafețe dure. Corzile de sărituri de fitness ar trebui să fie echipate suplimentar cu sisteme speciale de rulmenți ABEC, care au grijă de netezimea fiecărei mișcări.  

Cumpărarea unei frânghii de sărituri pentru exerciții fizice: la ce să fii atent? 

Pentru a menține o aderență fermă, merită să alegeți mânere profilate din PVC sau ABS, care sunt durabile și au straturi antiderapante. Materialul de construcție este, de asemenea, important - frânghiile de sărituri cu sfoară pentru exerciții fizice, precum și cele fabricate din PVC, sunt în mod corespunzător ușoare. Cârjele, frânghiile de oțel și de aluminiu sunt mai grele și mai rapide, așa că se vor dovedi utile în special pentru antrenamentul de forță. Stabilitatea este, de asemenea, importantă, de aceea unele modele de frânghii de sărituri sunt echipate cu un manșon mobil, care este responsabil pentru o mișcare lină și împiedică răsucirea frânghiei.  

Cel mai important lucru este să alegeți lungimea frânghiei de sărituri pentru exercițiul dumneavoastră - o frânghie prea lungă se va încurca, iar una prea scurtă va necesita sărituri înalte, nefirești. Cu toate acestea, lungimea poate fi aleasă individual. Trebuie doar să stați cu ambele picioare în mijlocul frânghiei de sărituri și să trageți frânghiile de-a lungul corpului. Dacă ambele capete ajung în jurul umerilor, lungimea frânghiei de sărituri este potrivită. 

Extindere descriere Restrângere descriere