• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Curele de ridicare

Produse: 10

View as
 1. Sveltus Leather Weightlifting centura negru 9401
  188,99 RON
  Min. 158,99 RON
  105 cm 115 cm 125 cm

  3

 2. Sveltus Haltere centura de haltere negru 9400
  88,99 RON
  69,99 RON
  S M L XL

  4

 3. Haltere centura de Haltere Divizia B-2 negru DIV-WLBL01
  116,99 RON
  Min. 83,99 RON
  110 cm (M) 115 cm (L) 120 cm (XL)

  3

 4. Haltere centura de nailon Divizia B-2 negru DIV-WLBN02
  88,99 RON
  66,99 RON
  88 cm (S) 99 cm (M) 106 cm (L) 114 cm (XL)

  4

Curele de culturism - alege-o pe cea potrivită cu magazinul de sport Sportano 

Categoria curele de culturism de pe Sportano.ro oferă accesorii ale celor mai buni producători de echipamente de antrenament, cu care puteți face față creșterii greutăților, protejând în același timp secțiunea lombară a coloanei vertebrale. Alegeți o centură de culturism potrivită pentru parametrii și nevoile dvs. și obțineți rezultate satisfăcătoare la ridicarea greutății, ghemuit, rowan, vâslit sau presă cu bară.    

Centuri de culturism - cum să alegeți corect centurile de haltere? 

Susținerea mușchilor abdomenului și a părții inferioare a spatelui în timpul exercițiilor cu o sarcină grea este sarcina principală a unei centuri de culturism. Pentru a o îndeplini în mod corespunzător, este necesar să se acorde o atenție deosebită unor elemente cum ar fi scopul, materialul, dimensiunea, lățimea, grosimea și dispozitivul de fixare.

Te antrenezi la un nivel avansat de crossfit, haltere sau culturism? Pariați pe o centură de culturism solidă și durabilă, realizată din piele naturală. Vă începeți aventura cu gantere și doriți să reduceți riscul de rănire atunci când vă antrenați cu greutăți? O centură de culturism din material sintetic (de exemplu, neopren, nailon sau spumă EVA), care elimină bine umiditatea, va fi potrivită pentru început. Elementele de fixare sub formă de Velcro sau catarame/cuiete sunt obligatorii. 

Cureaua de culturism trebuie selectată în conformitate cu tabelul de mărimi al producătorului, care indică, de obicei, intervalul de ajustare a circumferinței și nivelul de creștere (de exemplu, cu 2,5 cm). Alegerea lățimii și grosimii curelei depinde de preferințele și scopul individual. La powerlifting se folosesc centuri late, iar la dublu, conice în față și late în spate. 

Dacă vă orientați către centurile de culturism ale unor mărci apreciate de sportivii profesioniști, precum Allright, Trec, HMS sau Power System, aveți garanția materialelor de înaltă calitate, a confortului de utilizare și a duratei de viață lungi. 

Din piele, pentru femei, cu lanț - tipuri de curele de culturism 

Centura din piele pentru culturism

Cel mai adesea, la producerea sa se folosește piele naturală de vițel sau de vacă. De asemenea, puteți găsi modele realizate din nubuc tăbăcit în ulei. Cureaua din piele pentru culturism este durabilă, iar utilizarea sa este recomandată în principal persoanelor avansate: culturiști, triatloniști de forță și crossfitteri. 

Centura de culturism pentru femei

O centură de culturism pentru femei este disponibilă într-o gamă largă de culori, atât în versiune din piele, cât și din neopren. Ar trebui să aibă o ajustare completă și ușoară în toate direcțiile și un contur ergonomic pentru o mai bună adaptare la silueta feminină (astfel încât să nu se înfunde în șolduri, de exemplu). Vei folosi cureaua împotriva pielii? Asigurați-vă că are o suprafață interioară netedă (de exemplu, piele de căprioară), cu cusături întărite, subțiri și fără duritate, pentru a evita abraziunile neplăcute. 

Centura de culturism cu lanț

Este cel mai adesea o centură de piele pentru culturism cu un lanț de oțel atașat la ea cu un cârlig de prindere, pe care puteți atârna greutăți suplimentare (de exemplu, plăci de protecție). Se folosește, de exemplu, pentru tracțiuni pe o bară sau flotări suedeze. 

Pe Sportano.ro am adunat cele mai bune curele de culturism, cu care veți ridica mai mult și veți bate noi recorduri, eliminând sarcina excesivă asupra coloanei vertebrale. 

Extindere descriere Restrângere descriere