Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Cercuri Hula Hoop

Hula-hoops în oferta magazinului Sportano: învârte-te pentru o formă și un corp mai bun!

Categoria Hula-hops de la Sportano este un echipament de înaltă calitate cu care munca pentru o mai bună condiție fizică, aspect și bunăstare se va desfășura fără probleme și eficient. Roțile de exerciții adunate în oferta magazinului de sport sunt produse ale unor mărci de top de pe piața echipamentelor de fitness, astfel încât aveți garanția unei calități și siguranțe ridicate.  

Hula-hop - avantaje și efecte ale exercițiului fizic

O talie, șolduri și coapse mai subțiri, un stomac plat, fese modelate și o piele mai elastică sunt avantajele incontestabile ale exercițiilor de hula-hoop. De asemenea, ar trebui să adăugați la sacul de beneficii ale rotirii regulate a cercului: îmbunătățirea condiției fizice și a stării de bine, întărirea mușchilor abdominali (o bună alternativă la toate tipurile de "abdomene") și ceea ce urmează - o postură mai bună și un metabolism accelerat. Ceea ce este important, hula-hop-ul nu te limitează în ceea ce privește timpul sau locul - poți face exerciții la fel de bine în timp ce te uiți la serialul tău preferat sau în aer liber, în parc. 

Clasic, cu file sau cu greutate - ce hula-hoop să alegi? 

Atunci când cumpărați un cerc de hula hoop, aveți grijă mai întâi să alegeți dimensiunea potrivită a cercului. Un cerc corect ales ar trebui să ajungă de la sol până la buric și să cântărească aproximativ 1,5-2 kg. O roată prea grea și prea lată/îngustă poate îngreuna exercițiile fizice și poate descuraja regularitatea. Dacă sunteți la început cu cercurile hula-hoop, investiți într-un cerc hula-hoop neted și ușor, cu un diametru mai mare. Ai deja experiență cu cercurile și vrei să crești dificultatea și precizia mișcărilor tale? Încercați un hula-hoop mai greu, cu un diametru mai mic și cu filete de masaj suplimentare. 

Hula-hoop clasic

Cercul tradițional, simplu, este ușor și, prin urmare, ideal pentru distracția în familie și în scopuri recreative. Optați pentru hula-hoopul clasic dacă nu ați mai făcut niciodată exerciții cu acest dispozitiv sau dacă abia începeți să lucrați la îmbunătățirea formei și aspectului corpului dumneavoastră. 

Hula-hoop de masaj fără fileuri

Acest cerc este mai greu decât cel clasic și, prin urmare, angajează corpul mai puternic și aduce rezultate mai rapide. Hula-hoopul de masaj fără coaste este potrivit pentru începutul aventurii cu această formă de activitate fizică. 

Hula-hoop cu fileuri

Filele speciale (bilele) masează corpul în timpul exercițiilor, îmbunătățind circulația și stimulând mușchii să lucreze mai mult, ceea ce se traduce prin rezultate mai rapide și mai bune în urma unei învârtiri regulate. Hula-hoopul cu fileuri funcționează bine în reducerea celulitei. De cele mai multe ori este pliabil (piesele se prind împreună și se detașează în funcție de necesități), astfel încât ocupă puțin spațiu și este ușor de transportat. Nu uitați că un hula-hoop cu fileuri poate provoca vânătăi. 

Hula-hoop de masaj cu magneți

În loc de bile, acest model de cerc este echipat cu filete magnetice care exercită presiune asupra mușchilor, sporind astfel eficiența masajului. 

Alegeți cercuri hula hoop de la mărci cunoscute și dovedite pentru a vă asigura că produsul este de înaltă calitate și sigur. La Sportano veți găsi cercuri de la, printre alții: HMS sau inSPORTline realizate din materiale robuste și durabile pentru persoane de diferite niveluri. 

Extindere descriere Restrângere descriere