Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Echipament de exerciții pentru abdomen

Echipamente pentru exerciții abdominale - alegeți corect cu Sportano

Categoria Instrumente de exerciții abdominale din magazinul de sport Sportano.ro oferă o varietate de echipamente cu care vă puteți întări mușchii drepți, oblici și transversali și puteți obține rezultate satisfăcătoare acasă. Alegând produse de la mărci renumite: inSPORTline, Schildkröt, Pure2Improve, SKLZ sau adidas, aveți garanția unei calități și durabilități ridicate a echipamentului. 

Echipamente pentru exerciții abdominale - cu care merită să te echipezi?

Echipamentele de antrenament abdominal, susținute de o dietă echilibrată și de un antrenament variat, vor crește eficiența exercițiilor populare pentru așa-numitul "six-pack" și, în același timp, vor ajuta la menținerea unei poziții optime în timpul mișcării. Acestea pot fi folosite pentru a îmbogăți antrenamentul altor părți ale corpului, de exemplu, șinele pentru flotări activează mușchii pieptului, umerilor și brațelor, iar leagănul pentru exerciții abdominale va asigura, de asemenea, un spate puternic. 

Roata de antrenament/AB Wheel 

O roată de reabilitare sau o roată de exerciții, sau roata AB sau roata AB, este un dispozitiv format din una sau două roți conectate printr-o bară metalică care iese în afară de ambele părți pentru a acționa ca un mâner. Mânerele roții de exerciții sunt acoperite cu un material antiderapant conceput pentru a oferi o prindere confortabilă și sigură. Rotița de reabilitare vă permite să efectuați mișcări înainte, înapoi și dintr-o parte în alta, iar pentru utilizatorii avansați și din poziția în picioare.  
Versiunea cu două roți este ideală pentru toate nivelurile de antrenament, în timp ce versiunea cu o singură roată, care necesită un echilibru bun, este destinată în principal utilizatorilor avansați. Roata AB poate avea platforme speciale pentru picioare în loc de mânere (ceea ce vă permite să adăugați varietate la popularul plank/plank) sau un sistem de reglare a rezistenței. 

Leagăn pentru mușchii abdominali

Un design multifuncțional în formă de leagăn pentru a izola mușchii abdominali de coloana lombară și cervicală. Acest lucru sporește eficiența exercițiilor abdominale și elimină riscul de întindere a spatelui care rezultă în primul rând din tehnica incorectă. Un leagăn pentru mușchii abdominali are, de obicei, mai multe opțiuni de prindere pentru o varietate de antrenament și o tetieră căptușită pentru a ușura presiunea asupra gâtului și a ajuta la menținerea unei bune poziții.

Șine de împingere 

Acestea pot lua forma unor mânere rezistente acoperite cu neopren sau cauciuc durabil, sau a unor discuri cu două fețe. Balustradele pentru flotări permit distribuirea uniformă a greutății corpului în timpul exercițiilor, reducând astfel riscul de rănire și de întindere a încheieturii mâinii.  
Discurile push-up, sau plăcuțele de alunecare, au o parte dedicată antrenamentului pe suprafețe precum laminatul și gresia, iar cealaltă pentru a permite mișcarea pe materiale mai rezistente la alunecare, cum ar fi mocheta sau covorul. Acestea vor funcționa bine nu numai pentru antrenarea mușchilor abdominali, ci și pentru îmbunătățirea echilibrului, a coordonării motorii și a stabilizării.

Instrumente pentru exerciții abdominale sau flotări - ce ar trebui să căutați înainte de a cumpăra?

Pentru ca un dispozitiv de exerciții pentru abdomene sau flotări să treacă testul și să ajute la dezvoltarea unor mușchi puternici și bine definiți, merită să acordați atenție materialului din care este fabricat. Acesta trebuie să fie durabil și rezistent la deteriorări. În cazul AB Roller, aceasta ar putea fi o masă de plastic armat sau o bară de oțel cu mânere din neopren și o bandă de cauciuc pe roată pentru a preveni alunecarea pe podea. Alegeți glisoare pentru flotări, de exemplu, realizate din plastic ABS combinat cu spumă EVA, iar atunci când vă decideți asupra balustradelor pentru flotări, optați pentru modele metalice robuste, cu tampoane din neopren sau cauciuc. Dacă sunteți în căutarea varietății și a progresiei, optați pentru mânere rotative pentru flotări care vă permit să rotiți mânerele la 90 de grade. 

Atunci când alegeți un leagăn pentru exerciții abdominale, de exemplu, optați pentru un model din oțel, cu părți din spumă antiderapantă și căptușeală pentru cap, rezistentă la abraziune și confortabilă. Asigurați-vă că echipamentul este de mărimea potrivită pentru parametrii dumneavoastră - acest lucru va asigura un antrenament sigur și confortabil. 
Asigurați-vă că echipamentul are capacitatea de încărcare adecvată (greutatea maximă a utilizatorului) pentru un antrenament sigur și confortabil. Sunt importante mânerele confortabile și antiderapante (de exemplu, cauciucate sau acoperite cu neopren).   
Pe Sportano.ro am colectat leagăne pentru exerciții abdominale, roți de antrenament, șine pentru flotări și alte accesorii solide de fitness cu care, cu o dietă echilibrată corespunzător, veți obține rezultate satisfăcătoare, indiferent de nivelul dvs. de antrenament.

Extindere descriere Restrângere descriere