• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Mănuși de exerciții

Produse: 41

View as
 1. Mănuși de antrenament Under Armour W'S pentru femei, roz 1377798
  166,99 RON
  103,99 RON
  XS S M L

  4

 2. Mănuși de antrenament Under Armour W'S pentru femei negru 1377798
  166,99 RON
  103,99 RON
  XS S M L

  4

 3. Sveltus Premium Hole Hand Grip negru 5656
  77,99 RON
  62,99 RON
  S-M L-XL

  2

 4. RDX Sublimation F43 mănuși de antrenament negru și alb WGS-F43WP
  149,99 RON
  127,99 RON
  S M L XL

  4

 5. Mănuși de fitness Spokey Lady Fit violet 928972
  41,99 RON
  31,99 RON
  L

  1

 6. RDX Weight Lifting X1 Long Strap mănuși de antrenament negru și violet WGN-X1PR
  72,99 RON
  61,99 RON
  XS-S M-L

  2

 7. Mănuși de fitness Spokey Lady Fit gri 928969
  41,99 RON
  31,99 RON
  L

  1

 8. Mănuși de antrenament RDX Sublimation negru-roșu WGS-F43RP
  149,99 RON
  127,99 RON
  S M L XL

  4

 9. Mănuși de fitness Spokey Lava negru 928976
  103,99 RON
  81,99 RON
  M L XL

  3

 10. Spokey Lava mănuși de fitness negru / roșu 928974
  103,99 RON
  80,99 RON
  S M

  2

 11. RDX Weight Lifting X1 Long Strap mănuși de antrenament negru / galben WGN-X1Y
  72,99 RON
  61,99 RON
  S-M L-XL

  2

 12. RDX Weight Lifting X1 Lungă curea de antrenament mănuși WGN-X1P
  72,99 RON
  59,99 RON
  XS-S M-L

  2

 13. Mănuși de antrenament Nike Men’s Extreme Fitness
  177,99 RON
  99,99 RON
  S XL

  2

Mănuși de fitness în magazinul Sportano: îmbunătățește-ți confortul la antrenament!   

În categoria mănușilor de fitness de pe Sportano.ro am adunat cele mai bune produse, datorită cărora veți obține o aderență mai bună (de exemplu, haltere sau gantere) și veți evita frecțiile, calusurile sau cornetele. Îmbunătățiți confortul și eficiența antrenamentului cu mănuși pentru fitness, sală de gimnastică și gimnastică de la mărci renumite, inclusiv Bushido, Nike, Everlast și Schildkröt

Pentru fitness sau sala de sport - tipuri de mănuși de antrenament 

Gama largă de opțiuni în materie de mănuși de antrenament permite tuturor, de la pasionatul de fitness la persoana care lucrează la tehnica corectă de tragere până la culturist, să aleagă un model care să răspundă așteptărilor lor exigente. Este important să alegeți tipul potrivit de mănușă de antrenament pentru activitatea fizică, deoarece diferite elemente sunt importante pentru antrenamentul de forță (de exemplu, control și aderență ridicată), iar diferite elemente sunt importante pentru fitness (de exemplu, libertate de mișcare ridicată, ventilație bună). 

Mănuși de sport pentru sala de sport

De cele mai multe ori, acestea au un strat exterior din piele (naturală sau sintetică) și un strat interior din materiale termoactive. De asemenea, acestea pot fi echipate cu un material exterior din plasă pentru un flux de aer constant. Mănușile de antrenament pentru sporturi de forță au o curea Velcro reglabilă și alungită (responsabilă pentru rigidizarea încheieturii mâinii). Acest design reduce riscul de rănire, face ca mănușile să fie ușor de pus și de scos și împiedică materialul să alunece de pe mână. În plus, mănușile sunt acoperite la interior cu un strat antiderapant (pentru a asigura o aderență fermă) și cu panouri de spumă sau gel (pentru a absorbi șocurile și a reduce punctele de presiune). 

Mănuși de fitness 

Mănușile de fitness sunt subțiri și confortabile, permițând multă libertate de mișcare. Acestea ar trebui să elimine bine excesul de umiditate. Acestea pot avea bucle/prinderi între degete, care facilitează îndepărtarea mănușilor și a inserțiilor de gel/ spumă. Modelele pentru femei includ, de obicei, o selecție largă de modele la modă și feminine, într-o gamă largă de culori, care, pe lângă proprietățile lor de protecție, sunt, de asemenea, un accesoriu atractiv pentru o ținută sportivă.  

Piei de gimnastică pentru antrenament de forță

Pelerinele de gimnastică sunt șepci care nu acoperă întreaga mână, ci doar zonele cele mai sensibile (interiorul mâinii). Acestea sunt disponibile cu găuri pentru două sau trei degete și cu o curea în jurul încheieturii mâinii (fixată cu Velcro). Sunt o alternativă excelentă la mănuși în antrenamentele de crossfit, haltere sau exerciții la bară. 

Ce mănuși de fitness să alegeți? 

Atunci când alegeți mănuși de antrenament, pe lângă scop, acordați atenție la amortizare, adică la căptușeala specială de diferite grosimi, care este responsabilă pentru confortul exercițiului și protecția pielii mâinii. În mod ideal, ar trebui să fie în mijlocul palmei. Cât de multă amortizare există în mănușile de antrenament depinde de preferințele tale personale. Puteți opta pentru amortizare sub formă de tampoane de gel sau inserții de cauciuc pentru a evita iritațiile sau punctele de presiune. 

Mănușile de fitness ar trebui să fie confecționate dintr-un material rezistent la abraziune (de exemplu, piele sintetică rezistentă/piele de capră naturală), de preferință cu proprietăți termoactive, astfel încât pielea de pe mâini să poată respira liber în timpul antrenamentului (de exemplu, neoprenul asigură o bună izolare termică). 

Este important să alegeți mărimea potrivită a mănușilor de antrenament - mănușile prea strâmte pot provoca dureri și amorțeală la nivelul mâinilor (acest lucru se datorează afectării fluxului sanguin), în timp ce mănușile prea largi vor aluneca și vor îngreuna efectuarea mișcărilor corecte.  

Pentru a evita alunecarea mânerelor sau a halterelor și pentru a avea o prindere precisă, alegeți mănuși de antrenament cu sistem antiderapant (de exemplu, GRIP-X de la Bushido).  

Atunci când cumpărați mănuși de sport, asigurați-vă că acestea sunt ușor de curățat (consultați eticheta producătorului pentru instrucțiuni de spălare și uscare). 

La Sportano.ro veți găsi mănuși de fitness și mănuși de antrenament durabile și bine amortizate, cu care veți îmbunătăți calitatea activităților dumneavoastră sportive. 

Extindere descriere Restrângere descriere