Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Șepci de trekking

Șepci de trekking - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Șepcile de trekking pentru vară sunt, de obicei, șepci de baseball, care protejează împotriva rafalelor de vânt și țin soarele departe. Confecționate din bumbac organic sau din materiale sintetice, acestea permit evacuarea umezelii și îmbunătățesc fluxul de aer. Astfel, pielea rămâne uscată fără a se simți inconfortabil în timpul purtării caschetei. Șepcile de trekking marca BUFF au o bandă de transpirație specializată Moisture Wicking Sweatband care elimină excesul de umiditate. O tehnologie Quick Dry similară poate fi văzută în modelele de șepci Salewa sau Peak Performance. Aceștia folosesc materiale respirabile pentru a vă menține confortul în zilele călduroase. 

Pălăriile de iarnă pentru drumeții includ căciuli, pălării cu cozorocuri, căciuli cu cozoroc, căști pentru urechi și căciuli cu gât rulat. Acestea sunt fabricate din materiale precum bumbac, lână, poliester, acrilic sau fleece. La fel de populară este și lâna merino, care este mai moale și mai plăcută la atingere decât alte țesături. Printre modelele pentru iarnă, căutați proprietăți de izolare termică pentru a vă proteja capul de temperaturile scăzute. În căciulile de iarnă BUFF veți găsi cea mai CALDĂ tehnologie din FIBRE NATURALE. Are fibre de origine naturală, care oferă confort și căldură.  

Șepcile de trekking pentru bărbați și femei sunt fabricate din aceleași materiale, diferă doar prin croială sau culoare. Merită să rețineți că majoritatea pălăriilor sunt de dimensiuni universale, iar cureaua plasată în spate permite ajustarea produsului la forma capului. 

De ce să alegeți să cumpărați o șapcă de trekking? 

Căciula oferă o protecție eficientă împotriva razelor solare, motiv pentru care este o idee bună să vă bazați pe acest articol de îmbrăcăminte în timpul drumețiilor de vară. Dacă alegi pălăria potrivită pentru iarnă, vei fi protejat de frig și te vei simți confortabil pe timp de iarnă. 

Pe lângă faptul că vă protejează de frig, vânt și soare, o șapcă de trekking vă protejează capul de răni sau de elementele ascuțite de pe traseu. Adesea, atunci când faceți drumeții în munți, veți întâlni păduri sau secțiuni stâncoase în care este ușor să cădeți sau să suferiți răni minore la suprafață. 

Cum de a alege capacul de trekking potrivit? 

Căciula trebuie să fie adaptată la anotimp și la condițiile meteorologice, astfel încât capul să nu se supraîncălzească sau să nu se răcească. Dacă alegeți o pălărie pentru vară, fiți atenți la filtrele UV folosite, care vă vor proteja împotriva efectelor nocive ale soarelui. De asemenea, produsul trebuie să aibă găuri de ventilație pentru a permite trecerea aerului, astfel încât capul să nu se supraîncălzească. Un model clasic cu vizieră sau protecție suplimentară pentru gât va fi o alegere bună dacă doriți protecție împotriva soarelui și a rafalelor de vânt.  

Pe de altă parte, atunci când cumpărați o pălărie de iarnă pentru drumeții, cele mai bune alegeri sunt pălăriile de tip "beanie" sau "bobble hat", realizate din materiale mai groase. Acestea garantează proprietăți ridicate de izolare termică, astfel încât capul nu vă va fi rece pe vreme rece.  

Alegerea șepcii de trekking potrivite trebuie să fie adaptată la condițiile de utilizare, pentru a vă proteja capul de intemperii. La Sportano vă oferim îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii profesionale pentru drumeții, astfel încât să fiți pregătit pentru orice activitate în aer liber. 

Extindere descriere Restrângere descriere