Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ground Game

Ground Game, un brand înființat în 2010, este specializat în producția de echipamente și accesorii pentru sporturile de luptă. Echipa Ground Game crede că oricine se poate antrena și poate obține succese sportive. Prin urmare, obiectivul companiei a fost, încă de la început, să creeze un brand care să motiveze oamenii să se implice în activitatea fizică. Pentru a-i ajuta pe utilizatori să își atingă obiectivele, marca oferă echipamente specializate și îmbrăcăminte de calitate pentru antrenament. 

Produsele mărcii Ground Game se caracterizează printr-un nivel ridicat de durabilitate și sunt extrem de eficiente. În plus, compania acordă atenție aspectelor estetice și menține un design unic al accesoriilor fabricate. Astfel, fiecare utilizator poate alege produse de calitate, care îndeplinesc în plus cerințele sale vizuale. Ground Game știe că cel mai important lucru în sport este bucuria fiecărui antrenament; prin urmare, compania lansează numai produse care fac ca utilizatorul să simtă un confort maxim în timpul exercițiilor.  

Marca derulează proiectul Ground Game Academy, care reunește profesioniști din industria sportului pentru a împărtăși publicului cunoștințele lor practice. Urmărindu-le activitățile în timp real, puteți învăța multe tehnici de luptă și puteți afla ultimele noutăți și descoperiri din lumea sporturilor de luptă. 

Extindere descriere Restrângere descriere