• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bandaje de box

Bandaje de box: cea mai mare selecție pe Sportano.ro

Aveți grijă de siguranța dumneavoastră cu Sportano. Am pregătit o selecție largă de bandaje de box de la cei mai buni producători, cum ar fi Manto, Ground Game, Everlast, adidas, Leone 1947. Bandajele de box de cea mai bună calitate vă vor crește în mod eficient posibilitățile de antrenament și vă vor proteja de leziuni și contuzii dureroase.  

Bandaje de box: protecție eficientă în timpul antrenamentului

Indiferent de nivelul de competență, fiecare sportiv de arte marțiale ar trebui să folosească o protecție adecvată pentru degete, mâini și încheieturi. Bandajele de box Leone sunt realizate dintr-un amestec ideal de bumbac cu o notă de nailon elastic, care asigură o protecție eficientă și permite eliminarea eficientă a excesului de umiditate și căldură, astfel încât mănușile nu absorb transpirația și rămân uscate. Bandajele de box Ground Game au o închidere largă cu Velcro, care împiedică desprinderea involuntară a bandajelor, sporind confortul antrenamentului, în special în timpul exercițiilor intense. Bandajele de box Moro White sunt concepute dintr-un amestec de bumbac și poliester durabil, care garantează o flexibilitate și o rezistență ideale, precum și o potrivire adecvată la mână, asigurând cel mai înalt nivel de confort.  

Ce bandaje de box să alegeți?

În funcție de disciplină și de intensitatea exercițiului, puteți alege bandaje de diferite lungimi. Bandajele de protecție adidas sunt disponibile în lungimi de 2,5 m și 4 m, permițându-vă să vă adaptați perfect la tipul de antrenament și la preferințele sportivului. Bandajele de box Ground Game Cage Gold au o lungime de 4 metri, oferind o protecție excelentă a degetului mare și o stabilizare adecvată a încheieturii mâinii, în special în timpul loviturilor puternice. Mănușile adidas Inner Gloves sunt o alternativă la bandajele clasice de box, care se disting prin cel mai înalt nivel de confort și ușor de îmbrăcat, indiferent de experiență. Interiorul mănușilor adidas este umplut cu spumă AERO care absoarbe șocurile, ceea ce protejează eficient articulațiile, în timp ce utilizarea unui material sintetic modern și designul unic asigură o absorbție adecvată a excesului de umiditate și căldură.  

Cele mai bune bandaje de box de la mărcile sportive

În magazinul Sportano veți găsi o gamă largă de bandaje de box de toate lungimile, care permit o potrivire perfectă și o protecție eficientă a părților sensibile ale degetelor și mâinilor. Bandajele de box Ground Game Hellfire de 4 metri lungime din seria Knockout Game Pro sunt concepute pentru toți sportivii de arte marțiale, cum ar fi boxul, kick-boxingul, MMA și Muay Thai. Bandajele de box Manto sunt disponibile în mai multe variante de culori, astfel încât vor satisface cerințele fiecărui luptător, bandajele Defend V2 în roz sau negru vor fi o alegere excelentă pentru bărbați și femei. Pentru sportivii care apreciază confortul, recomandăm mănușile interioare adidas, care se remarcă prin îmbrăcarea rapidă și garantează protecția necesară. Bandajele de box Ground Game sunt fabricate din material cu uscare rapidă și sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat, astfel încât permit o igienă adecvată în interiorul mănușilor de box.  

Alegeți bandajele de box preferate pentru a vă proteja mâinile și pentru a vă permite să vă antrenați eficient. Obțineți cea mai bună selecție de echipamente de protecție pentru box de la Sportano și bucurați-vă de procesarea rapidă a comenzilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere