Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de box

Pantofi de box: pantofi profesioniști de box la Sportano

În box, jocul de picioare adecvat joacă unul dintre rolurile cheie. De aceea, fiecare boxer - începător sau profesionist - are nevoie de pantofii de box potriviți pentru a-și dezvolta abilitățile și nivelul de competență, protejându-se în același timp de accidentări.   

La Sportano veți găsi o gamă largă de pantofi de box profesionist de calitate superioară de la mărci de top din întreaga lume, cum ar fi adidas sau Everlast.  

Ce pantofi de box să alegeți?

Atunci când alegeți pantofi de box, merită să acordați atenție părții superioare. La majoritatea modelelor, ajunge în spatele gleznei, oferind protecție pentru articulația gleznei în timpul mișcărilor dinamice sau al schimbărilor de direcție ale luptătorului. Alternativ, pot fi folosite ghete de box joase, dar acestea trebuie să fie echipate cu curele speciale cu Velcro pentru o stabilizare adecvată.   

Pantofii de box au o talpă plată și destul de îngustă - mai ales în comparație cu pantofii sport standard. Acest lucru le permite să își păstreze manevrabilitatea, dar și aderența la sol. Majoritatea pantofilor de box moderni au o plasă specializată durabilă sau alte sisteme responsabile pentru ventilația lor.   

Cizmele de box de înaltă performanță sunt cu șiret. Aceștia au un număr de ochiuri înguste plasate aproape de centrul tălpii piciorului, ceea ce garantează o potrivire cât mai strânsă, fără puncte de presiune.   

Pantofi de antrenament de box de la mărci profesionale

Antrenamentele de box sunt extrem de epuizante, așa că pantofii potriviți pentru confort și siguranță sunt o parte foarte importantă din echipamentul fiecărui sportiv. Să luăm, de exemplu, pantofii de box Everlast Ring Bling EV 8660, confecționați din piele sintetică premium și elemente de plasă pentru respirabilitate. În plus față de șireturi, au și o curea puternică de velcro la nivelul gleznei, astfel încât garantează și mai multă stabilitate și protecție pentru picior.   

De asemenea, o alegere bună ar fi pantofii de box adidas Box Hog 3, cu o talpă intermediară subțire din spumă EVA, care este responsabilă pentru senzația excelentă la sol și care asigură un joc de picioare rapid. Partea superioară din piele de căprioară sintetică împletită este foarte confortabilă și durabilă, în timp ce durabilitatea părții din față a pantofului este asigurată de protecția suplimentară a vârfului.   

Sportano este o gamă largă de pantofi de box atât pentru începători, cât și pentru boxerii profesioniști. 

Extindere descriere Restrângere descriere