Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lange

Lange

Brandul francez Lange este specializat în producția de echipamente și accesorii de schi, în special ghete, de câteva decenii. Au fost primii care au introdus ghete de schi specializate din plastic în 1962, care și-au câștigat rapid fanii și au revoluționat efectiv abordarea producției lor. Până atunci, fuseseră folosite doar cizme din piele. Primele modele de cizme Lange au folosit cochilii și sistemul de șireturi ABS. Ulterior, au fost îmbunătățite cu manșete cu balamale și catarame cu clichet, ceea ce a adăugat funcționalitate. Compania Lange oferă, de asemenea, genți și huse specializate pentru bocanci de schi. 

Brandul își adresează produsele atât schiorilor avansați, cât și începătorilor care abia își încep aventura cu sporturile de iarnă. Modelele de încălțăminte de schi Lange sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație care le îmbunătățesc calitatea și asigură un nivel ridicat de siguranță. Printre acestea se numără Dual Core Light, care este responsabil pentru împărțirea durității carcasei bocancilor, Dual 3D Liner Pro, care este o spumă specială ce se adaptează la forma piciorului schiorului, și Max Grip Alpine Soles, care este responsabil pentru o aderență excelentă. 

De-a lungul anilor, compania s-a dezvoltat considerabil și de-a lungul activității sale a introdus linii populare de bocanci de schi, printre care putem menționa XT, LX, RX, RS și SX. De asemenea, brandul se preocupă de designul unic al tuturor produselor sale, astfel încât fiecare utilizator să poată alege pantofii în funcție de gusturile sale estetice. 

Extindere descriere Restrângere descriere