Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dalbello

Dalbello

În anii 1970 a avut loc o mare dezvoltare tehnologică în industria schiului, care a fost determinată, printre altele, de compania italiană Dalbello, înființată în 1947 și care producea ghete de schi. Aceasta s-a datorat faptului că pielea naturală a fost înlocuită cu plasticul în cizmele de schi. Această descoperire a permis companiei Dalbello să își consolideze poziția pe piață și să își extindă activitatea pe arena internațională. Doar un deceniu mai târziu, schiori renumiți precum Simon și Busham și Steve Mckinney, care au doborât recorduri de viteză la schi, au început să lucreze cu acest brand. 

Succesul sportivilor renumiți și îmbunătățirea continuă a tehnologiei au contribuit la dezvoltarea considerabilă a mărcii și a producției sale de clasă mondială. Când a apărut freeskiing-ul în anii 2000, marca și-a propus să creeze încălțăminte de schi de cea mai bună calitate pentru acest stil de schi. Așa a luat naștere Riders Development Project (RDP), o colaborare între inginerii specializați în mărci, designeri și sportivi profesioniști. De-a lungul anilor, au dezvoltat cele mai inovatoare cizme de schi din lume din punct de vedere tehnologic. 

Gama Dalbello include încălțăminte concepută pentru schi de viteză, extrem, alpin și skate. Toate produsele mărcii sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la fiecare detaliu, datorită cărora se potrivesc perfect piciorului și permit un confort real de mișcare, asigurând un nivel ridicat de siguranță. 

 

Extindere descriere Restrângere descriere