Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Covorașe cu auto-umflare

Covorașe gonflabile și autogonflabile - alegeți modelul potrivit pentru dumneavoastră în magazinul Sportano

Regenerarea și somnul după o drumeție lungă sunt esențiale pentru ca organismul să funcționeze corect. Atunci când mergeți într-o expediție sau într-o excursie de camping de mai multe zile, merită să vă echipați cu un covor autogonflabil sau gonflabil împreună cu cortul. Oferă cel mai înalt nivel de confort în timp ce vă odihniți într-un cort sau în aer liber. La Sportano avem grijă de calitatea înaltă a covorașelor gonflabile și autogonflabile. Veți găsi produse ale unor mărci precum Easy Camp, Ferrino, Outwell sau Exped.  

Cum funcționează un covoraș auto-gonflabil? 

Covorașul auto-gonflabil este o alternativă la saltelele gonflabile standard sau la carrimatele pentru camping. Acesta este umplut cu o spumă specială de înaltă densitate, iar camerele mici folosite asigură ajustarea volumului la întreaga spumă. Covorașul autogonflabil se caracterizează printr-un confort deosebit în timpul utilizării, dar datorită construcției sale este mult mai greu. Acesta conține un strat de spumă, care este acoperit cu un material plăcut la atingere. Când se deschide supapa, spuma se umflă singură - se extinde și aspiră aer. Ca urmare, covorul este gata de utilizare practic imediat. Dacă doriți ca salteaua să fie mai fermă, trebuie doar să o umflați ușor. 

Covorașe groase, duble sau pentru două persoane - tipuri de covorașe autogonflabile și gonflabile

Printre tipurile de covorașe autogonflabile și gonflabile, există modele pentru două persoane, care pot servi și pentru un singur utilizator, oferind mai mult spațiu. O saltea dublă autogonflabilă este ideală pentru cei care caută un nivel ridicat de confort și izolare termică.  

Când vine vorba de alegerea grosimii spumei, puteți alege o saltea autogonflabilă cu o grosime de 5 cm. Există, de asemenea, modele disponibile cu o grosime de 2,5 cm sau 10 cm. Cu toate acestea, se consideră în general că o distanță de 5 cm este optimă pentru a asigura un nivel adecvat de izolare a solului și de confort. Covorașele autogonflante subțiri și ușoare au de obicei o grosime de 1,5 cm, 2,5 cm sau 3,5 cm. 

Covorașe gonflabile și autogonflabile - care este diferența, pe care să le alegeți?

Atunci când alegeți o saltea gonflabilă, ar trebui să aduceți și o pompă pentru a umfla echipamentul. Funcționează foarte asemănător cu o saltea gonflabilă. Se caracterizează doar printr-o suprafață mai mică și prin grosimea materialului utilizat. Pe de altă parte, un covor de cort autogonflabil, așa cum am menționat deja, se umflă singur atunci când se deschide supapa.  

Cele două covorașe diferă cel mai mult prin modul în care sunt umflate și pot exista, de asemenea, diferențe în ceea ce privește grosimea materialului. În plus, o saltea gonflabilă va fi o opțiune mai ușoară și va ocupa mai puțin spațiu. Cu toate acestea, trebuie să nu uitați să luați cu dumneavoastră o pompă. Pe de altă parte, un covor autogonflabil este imediat gata de utilizare după deschiderea supapei. Totul depinde de tipul de drumeție pe care o faceți, de cantitatea de bagaje pe care o transportați și de preferințele dumneavoastră în materie de confort.  

Covorașe gonflabile și auto-gonflabile - cum să alegeți modelul potrivit?

Atunci când alegeți un covor, acordați atenție materialului de construcție. Acestea sunt de obicei din plastic cu un finisaj antiderapant. Acest lucru va împiedica alunecarea așternutului de drumeție sau alunecarea covorului. Ar trebui să verificați, de asemenea, nivelul de izolare termică a covorului în raport cu solul. Acest lucru este influențat de grosimea spumei sau de materialele din care este fabricată. Aceasta este determinată de valoarea R, cu cât valoarea R este mai mare, cu atât este mai bună izolația termică.  

Distingem între un covoraș cu formă dreptunghiulară, care este universal, și unul cu o tăietură conică în zona picioarelor, care se adaptează la siluetă. Alegeți tipul în funcție de capacitatea de depozitare a covorașului din dotare și de propriile nevoi. În plus, spuma este extrem de rezistentă la deteriorări mecanice și poate fi utilizată și în cazul în care este perforată. Pentru un confort sporit, puteți alege un covoraș autogonflabil cu pernă

La Sportano, veți găsi covorașe gonflabile și autogonflabile de calitate superioară pe care să le luați cu dumneavoastră la munte, în camping sau într-o excursie cu cortul. Profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți - ei vă vor ajuta să alegeți produsul potrivit!  

Extindere descriere Restrângere descriere