Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ferrino

Istoria mărcii italiene Ferrino datează din 1870, când fondatorul său, Cesare Ferrino, a dezvoltat primele țesături hidrofobe, care au devenit rapid populare în Italia și mai târziu în alte țări. În 1910, marca a introdus produse revoluționare - cortul Cervino, urmat la scurt timp de modelul Neghelli și de cortul alpin cu țesătură Triplex rezistentă la vânt. Aceste evoluții au revoluționat abordarea designului corturilor și au făcut corturile mai rezistente la diferite condiții meteorologice. O altă piatră de hotar în dezvoltarea brandului a fost cooperarea cu alpinistul himalayan Reinhold Messner, care a cucerit toți cei opt mii de metri folosind produse de cea mai înaltă calitate de la Ferrino. Marca a câștigat popularitate și datorită colaborării cu Carla Perotti, care a folosit un cort Ultima în timpul unei călătorii de supraviețuire în deșertul Taklimakan. 

De-a lungul anilor, marca a continuat să se dezvolte, iar în 1994 și-a înființat propriul laborator în cabana Quintino Sella de pe Monte Rosa, unde a dezvoltat și testat materiale și tehnologii inovatoare pentru produsele sale. În 2006, Ferrina a participat la proiectul Naica, pentru care a proiectat costumul Tolomea, caracterizat printr-o rezistență ridicată, chiar și în condiții de frig și umezeală. Doi ani mai târziu, brandul și-a extins gama pentru a include snowshoes de calitate, iar la scurt timp după aceea a introdus, de asemenea, îmbrăcăminte outdoor din colecția HighLab și îmbrăcăminte tehnică pentru escaladă și bouldering. În 2014, gamei producătorului i s-a alăturat rucsacul Full Safe de înaltă protecție, cu mască de respirație, airbag și reflectorizant. 

Toate produsele Ferrino sunt sinonime cu calitatea și durabilitatea. Echipamentul specializat al acestei mărci poate fi folosit atât de către începătorii pasionați de camping și activități în aer liber, cât și de către sportivii avansați care participă la excursii de supraviețuire. 

Extindere descriere Restrângere descriere